2009 m. lapkričio 18 d., trečiadienis

Apie žaidimų aikštelę ir Angelo pomėgius.

Štai į kokią vaikų žaidimų aikštelę mes dažniausiai einame su Angelino:












Pamenu ten kartą teko matyti tokį vaizdelį. Šalia mūsų žaidė vienas mažiukas berniukas (gal metais vyresnis už Angelo), o jo mama baisiai supyko ant jo, kad šis visas smėliu apsidrabstė, ir liepė jam kapstyti smėlį atsistojus. Man labai keista pasirodė. Kodėl tada atvedė ši mama savo sūnelį į smėlio dežę? Arba bent jau galėjo kitais rūbeliais jį aprengti, jei šie per geri, ir leisti jam pasidžiaugti vaikyste.

Žinot koks Angelino vienas mėgstamiausių užsiėmimų? Nukniaukti skalbinių segtukus, nešti juos tėveliui ir jo prašyti, kad užsegtų juos ant jo pirštukų... (neskauda visai - išbandžiau) ... arba rūbų.


Dar Angelinui labai patinka pasiimti telefoną, ir vaidinti, kad su kažkuo kalba. Tik ir girdi: "Pronto... pronto... Angie!" Kai tėtis paskambina iš darbo į namus, nori ne tik su manim pašnekėt, bet ir su Angelino. Kiek džiaugsmo vaikui!



3 komentarai:

  1. Aš tai manau, kad vaikų žaidimų aikštelės tam ir skirtos, kad vaikas galėtų atsipalaiduoti ir pažaisti nesaugodamas jokių rūbų. Aš asmeniškai savo vaikams lauke leidžiu išsiteplioti, nes tik taip galima pajusti vaikystės džiaugsmą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu, kad vaikų žaidimų aikštelės ir yra ta vieta, kurioje vaikas netgi privalo išsiterlioti ir smagiai padūkti. Juk vaikui pats smagiausias dalykas pasikapstyti žemėse ar įšokti į balą. Svarbu vaikas laimingas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jau Angelui šiek tiek daugiau nei septyneri, bet žaidimų aikšteles jis ir toliau labai mėgsta. Ką čia mėgsta, tiesiog dievina.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails