2012 m. kovo 3 d., šeštadienis

Angelo 4-asis gimtadienis




















Mūsų Angelo kovo 2 d. atšventė savo 4-ąjį gimtadienį.


Ankstų rytą (apie 6:50) Angelo nudžiugo pamatęs savo kambaryje gimtadieninius  balionus su skaičiumi "4" ir tuoj juos ėmė po visus namus laimingas mėtyti.






















Aš tuo metu jau senokai buvau virtuvėje (keliausi 6:20) ir pagal Angelo auklėtojos prieš kelias dienas įduotą lapuką ruošiau visai grupei pusryčius.




























Pjausčiau paprikas, morkas ir agurką:




























O vėliau tikrinau, ar ko nepamiršau šaldytuve ar dar kur nors.



















Štai taip atrodė pranešimas apie/kvietimas į Angelo gimtadienį:























Angelo gimtadieninis stalas atrodė štai taip:
Ten kur paukščiukas, ten - Angelo vieta. Mat paukščiukas snape atnešė gimtadieninius sveikinimus.






















O štai čia - bendras gimtadieninis visų grupės vaikų stendas.
Kai kurie vaikai jau atšventė šiais mokslo metais savo gimtadienius, tai jų lėktuvai ar malūnsparniai jau pakilo ir su savimi nešasi po lagaminėlį ant kurio užrašyta, kiek tam vaikui metų suėjo.


Angelo lėktuvas - ant starto linijos. Viršuje blyksi raudona lemputė, nes šiandien diena, kai švenčiamas vieno iš vaikų gimtadienis.




















Angelui ant galvos - jubiliato karūna:




























Ką Angelo man pasakojo apie savo gimtadienį darželyje?
Kad labai jau daug kartų jam dainavo "Lieber Angelo", kad jis pats norėjo, kad jam "Happy Birthday" dainuotų garsiai (galima pačiam rinktis garsiai ar tyliai), kad  jam skirta dovanėlė buvo blogai paslėpta (kyšojo maišiuko kampas) ir todėl jis ją rado, dar net nepradėjęs jos ieškoti :D























Po pietų namuose,  Angelo pūtė žvakutes nuo labai skanaus torto su Milka šokoladu. Jis buvo dieviško skonio, todėl nenuostabu, kad akimirksniu išgaravo ;)
























Būtent penktadienį, pas mus atėjo tikras pavasaris. Smagu buvo regėti giedrą dangų, džiaugtis saulutės spinduliais ir šiluma (+14 laipsnių).



O rytoj, sekmadienį, mes kai kur Angelo gimtadienio proga eisime. Kur ir su kuo, sužinosite kitame įraše. O aš tikiuosi, kad viskas vyks, taip kaip mudu su Luciano suplanavome.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą