2010 m. gegužės 14 d., penktadienis

Nekukliai pasigirsiu... šis mano įrašas jau N° 100! :)

Šeštadienį su Angelo buvome vienoje smagioje šventeje, kurią surengė butų agentūra "Wohnbau" savo 100 metų jubiliejaus proga. Kiemely mus pasitiko įvairios pramogos: laimės šulinys, kuriame tarp grūdų buvo galima rasti ir saldainių. O kiek ten daug buvo įvairių medinių žaidimų, net nežinau, kaip juos pavadinti.



Klounas mielai iš balionų suko lankstė įvairias figūras vaikams.


Angelino gavo štai tokią kepurę-šokėją.


Vėliau Angelo sudalyvavo ir vienam piešimo konkursėly.


Piešė mūsų namus :)


Viena tetulytė paišeliojo norintiems ant veidukų.





Štai sekmadienį Vokietijoje buvo minima Mamos diena. Mes buvome Lėlių teatro spektakliukyje. Vėliau direktorė pasikvietė visus vaikiukus "ant scenos" ir visoms mamytėms buvo "sudainuota" dainelė sveikinimas.





Vakar apsilankėme cirke.


Atėjom anksti ryte pirkti bilietų. Nustebau išvydusi, kad visi cirko gyvūnai sau gryname ore ganosi, vieni daugiau, kiti mažiau aptverti. Net nežinojau, kad juos galima laisvai apžiūrinėti, glostyti ir maitinti. Koks malonus siurprizas. Ir bilietai į cirko pasirodymą ne tokie jau brangūs pasirodė, jei įskaičiuosim ir šią pramogą.


Gerą pusvalandį džiaugėmės mes gyvūnėliais, paskui patraukėme namo laukti popietinio pasirodymo.






Cirko akimirkos:

* Akrobatas. p.s. Vienam akrobatui (ne šitam) iš pirmo karto nepavyko triukas, jis griuvo iš aukštybių ant žemės. Angelo išsigando, kad tam žmogui labai skauda, ir pradėjo verkti. Toks jautrus tas mūsų Angelino. Tai vėliau su baime žiūrėjo į visus akrobatus ir manęs klausė su ašaromis akyse, ar jie vėl kris ant žemės...
* Fakyrai. Koks karštis atkeliavo iki mūsų! O tai kaip tie žmonės turėjo jaustis?
* Mažasis artistas. Šiam vaikučiui keturi metukai. Jo tėvai - cirko artistai. Dar jis turi broliuką kažkur pusantrų metukų. Matėm vakar rytą, kaip tas jo broliukas vaikštinėjo po visą cirko teritoriją lydimas dvigubai už jį didesnio šuns senbernaro. Mamytė tuo metu bilietus pardavinėjo, o tėtis šėrė gyvūnus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails