2011 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Vėl į darželį.










Pasibaigė trumputės, net mėnesio netrukusios vasaros atostogos ir vėl šį rytą Angelo žingsniavo į darželį su kuprinėle ant pečių.

Parašiau atostogos, bet  kokios čia atostogos, jeigu niekur mes išvažiavę nebuvome. Gerai nors, kad mano mama ir sesuo atvažiavusios buvo, tai mus šiek tiek prablaškė ir ūpą pakėlė.

Kas naujo Angelo daržely? O gi šiandien jis pustuštis buvo, nes dar daug vaikų atostogauja. Ir tų didžiųjų vaikų trūksta, nes jie šiemet jau pirmokai. O tie mažieji pipirai, kurie tik šiemet pradės lankyt darželį, pamažu prisijungs prie kolektyvo nuo kitos savaitukės.

Angelo ženkliukas išliko delfinas, tik jis kitoj vietoj savo striukę kabintis turės, ant aukštesnio kabliuko. Jo buvusią vietą perims vienas iš mažylių.

Prisiminkime, kaip aš pernai ruošiau Angelo į darželį ir kokie buvo pirmieji įspūdžiai iš darželio.

3 komentarai:

  1. Mums artėja darželio pasirinkimas Vokietijoj. Kaip Jūs jį rinkotės? Kaip suprantu, ten mišrios grupės?
    Ir kaip ir kodėl iš vis atkeliavot į Vokietiją? Gal turit šią istoriją kur nors užrašiusi?
    Būsiu dėkinga už pasidalinimą!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dalia, mes rinkomes vieną iš dviejų darželių, esančių šalia mūsų namų. Rinkomės pagal patogumą, pagal artumą. Taip, darželiuose mišrios grupės. Bet ar visoj Vokietijoj taip, negalėčiau garantuoti, nes nežinau.
    Į Vokietiją aš užklydau visai netikėtai ir neplanuotai dar 2004 metais. Galvojau padirbsiu kažkiek aukle italų šeimoje metelius kitus, o kur paskui keliai nuves, nežinojau ir net neįsivaizdavau.
    Toks jau matyt mano likimas buvo, kad sukūriau šeimą Vokietijoj ir joje likau gyventi.
    Šios istorijos dar niekur neturiu aprašiusi :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails