2013 m. birželio 2 d., sekmadienis

Pirmasis kalendorinės vasaros savaitgalis






Nuo vakar pas Angelo "apsigyveno"  visas tuntas dinozaurų iš mūsų miestelio vaikų "Trödelmarkt". O jau Angelo laimingas, kaip iki Mėnulio ir atgal, juk jis tik dinozaurais ir gyvena pastaruoju metu.








O šiandien mudu su Angelo išsiruošėme į ne tokią jau ir trumpą išvyką dviračiais. Nuvažiavome į gretimą miesteliuką prie ežero aplankyti planetų












Bet ir šį kartelį ne visas jas pamatėme (tik nuo Saulės iki Saturno), nes susidomėjome laipiojimu medžiais. Šis pramogų parkas mūsų apylinkėse šviežut šviežutėlis.










Taip jau gavosi, kad Angelo išbandė vaikams skirtą trasą. Baimės nė lašelio, o juk kažkada jis aukščio bijojo... 

Angelo labai profesionaliai kabino karabinus jiems skirtose vietose. Be jokių sunkumų du kartus įveikė trasą.


 Buvo labai sąžiningas - vienoj vietoj jam sunkiai sekėsi užkabinti karabinus (jo virvės šiek tiek susipainiojusios, todėl ir trumpesnės buvo), aš norėjau duoti savo ranką ir jam leisti eiti per tą atkarpą neprisisegusiam. Angelo tuoj užprotestavo, kad taip negalima, kad bent vienu karabinu prisisegus reikia būti... Va, va... :D


Ir dar - paskutinė trasos dalis buvo mini skrydis. Angelui jis labai patiko. Aš jam pasiūliau pakartoti tą paskutinę atkarpą (jį norėjau užkelti). Angelo galvą pakraipė, sakydamas, kad reikia nuo pradžių pradėti ir visą trasą pereiti. Kaip tarė, taip ir padarė.








Bestebėdama Angelo, prisiminiau savo nuotykius Belmonte. Buvo be galo be krašto smagu! Laukiu nesulaukiu, kada aš turėsiu progos palaipioti, ypač paskraidyti. Nesvarbu kur :) 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails