2010 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

Susikaupė nemažai darbelių, kurių dar nesu aprašius. Vasario 16ąją klijavom trispalvę mozaiką. Prieš tai aš suradau internete Lietuvos vėliavą, ir parodžiau ją Angelinui, sakydama, kad bandysim mes savotišką vėliavėlę iš tų pačių spalvų padaryt.

Visai neblogai sekėsi Angelui darbuotis. Gal kiek su klijais pavargo, nes nelabai matė, kur jau užtepta teptuku klijų, o kur dar ne.




Taip pat daviau Angelinui papiešti guašu. Jis išsirinko savo mėgstamiausią spalvą - geltoną.


Angelo entuziastingai klijavo lipdukus su gyvūnėlių atvaizdais ant kartono gabaliuko.


Iš tualetinio popieriaus ritinėlių padarėm dvi poras žiūronų. Dar pasigaminom du barškučius (vėl gi iš to paties). Į vieną ritinėlį įdėjom smulkių (abėcėlinių) makaronų, į kitą - ryžių.

Dar ką veikėm - ištraukiau dar pernai iš druskinės tešlos darytus žaisliukus, ir juos nuspalvinom.

Išlankstėm piltuvėlį, prie jo pritvirtinom virvelę su dideliu mediniu karoliu (kamuoliuku). Gavosi visai smagus žaidimas. Reikia įmesti kamuoliuką į piltuvėlį be kitos rankos pagalbos. t.y. viena ranka laikyti piltuvėlį, ir staigiu judesiu sugauti kamuoliuką.

Tėvelis Angelinui padovanojo kiaulaitę taupyklę. Karts nuo karto ji pasipildo pinigėliais. Nufotografuosiu ją rytoj, mat dabar Angelo jau miega, o taupyklė jo kambary ant palangės.

Parodžiau Angelinui, kaip reikia pakeisti išsikrovusias batareikas naujomis. Jis esmę suprato, tik dar nelabai jėgų turi spyruoklei suspausti (keitėm didelias batareikas C).

Prieš miegą kai kada klausomės lopšinių radijo. Ir be užsiregistravimo tame puslapyje, galima išgirsti dvi nuostabias lopšines. Angelui labai patinka ta antroji, apie lapę snapę. Tik ir girdi jį kartojant "ipė sapė".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails