2010 m. liepos 13 d., antradienis


Vakar tik apie baisius dalykus parašiau, šiandien norėčiau apie kai ką smagaus ir gaivaus papasakoti.
Štai praėjusį sekmadienį, ryte apie 9:00 val. mes jau mirkome baseine. Turbūt jūs pagalvosite, na ir keistuoliai, neišsimiega sekmadienį :D
Tiesiog mudu abu su Luciano ir kiti mūsų 3 draugai sekmadieniais dirbame (kas daugiau, kas mažiau). Turime tik rytą laisvą, kurį tą kartą praleidome labai aktyviai ir nei kiek nepasigailėjome. Tikėjomės baseiną rasti tuščią, bet klydome. Dar kokiam šimtui žmonių visai nesimiegojo :) Nekeista, juk tą rytą jau tikrai daugiau +25° buvo.
Luciano ir aš pakaitomis, leidome laiką su Angelino, ten kur vanduo visai negilus buvo. Paspauskite čia ir pamatysite, kaip atrodo vaikų kampelis tame didžiuliame baseine, pilname atrakcijų. Angelino jautėsi savajame elemente, ne veltui jo zodiako ženklas - žuviukas :) Paklaustas, kur jam labiau patiko, ar prie ežero, ar baseine, net nedvejodamas atsakė " in piscina" (=baseine).

2 komentarai:

  1. Na jūs tikrai ne vieni, kurie taip anksti į baseinus vaikšto :)) Mes šeštadienį šiek tiek po 8 jau maudėmės, o sekmadienį šiek tiek prieš 9 pliuškianomės :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. maniškiai per baseiną praeit negali - iš laimės žviegt pradeda :D namie terasoj maudosi pripučiamam arba kur prie ežeriukų, o rudeniop jau ir mes vandens parkus aplankysim :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails