2010 m. liepos 18 d., sekmadienis

Manau, kad ši savaitė Angelinui buvo visai smagi: jis net 3 kartus žaidė, taškėsi vandeniu (čia be maudymosi vonioje ar po dušu).
Karštą trečiadienio rytą - mūsų balkone:


Penktadienį (kai aš nedirbau) pas savo draugą Max balkone, pripučiamoje valtyje, į kurią Julė (Max mama) įpylė vandens. Nors jų balkonas labai siauras ir apvalus baseinėlis jame nė pro kur netelpa, išradingoji Max mamytė sugalvojo įsigyti pripučiamą valtelę, kurią sėkmingai ir ežere jau du kartus panaudojo.
Kiek džiaugsmo buvo abiems berniukams vandeny! O mums, abiems mamytėms, kiek juoko :) Ir mes sušlapom, tiksliau mus abu padūkėliai negailestingai aptaškė.


O šiandien, mes 3, su draugų kompanija, vėl buvome baseine. Angelino negiliame vandeny, pats puolė bandyti plaukti, o ten kur giliau buvo, tai visai sėkmingai laikėsi vandens paviršiuje su tomis pripučiamomis pagalvėlėmis ant alkūnių.
O štai vaikų baseinėlyje, užlipęs ant povandeninės srovės, prarado pusiausvyrą, ir visas po vandeniu per sekundę paniro. Bet ir atsistojo pats, ir vandens visai neparagavo. Aš Angelo esu išmokinus užčiaupti (kaip gražiau pasakyt?) burną ir užmerkti akis, kai jam galvą plaunu, o tam tikrai nemažai laiko reikia, nes jo plaukai tokie pusilgiai. Tai šiandien jam šie įgūdžiai pravertė :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails