2011 m. kovo 6 d., sekmadienis

Karnavalas.

CIMG8125

Šį ketvirtadienį Angelo darželyje buvo švenčiamas karnavalas. Auklėtojos pavirto musmirėmis, berniukai - daugiausiai piratais (Angelo irgi), indėnais, kaubojais, gaisrininkais ar policininkais, mergaitės - princesėmis ar fėjomis.
Nors, tiesą sakant, mačiau ir vieną piratę, vieną kaimietę/valstietę, vieną klounę ir vieną liūtę.

Tą dieną vaikučiai pusryčiavo "Stebuklų girios" kavinukėje (t.y. muzikos kambary), o salėje, skambant linksmai muzikai, galima buvo ir pašokti, kaip tikroje diskotekoje.

Prisipažinsiu, kad aš dar nei kartą nebuvau persirengusi per karnavalą, bet man labai patiktų indėnės kostiumas. Ir Angelinui norėčiau tokį kitiems metams nupirkti.

Karnavalas tęsis iki pirmadienio. Štai šiandien iš ledainės mudu su Angelo grįžinėjome namo autobusu kartu su grupele vikingų ir vikingių (nors jie visi iš tikrųjų vyrai buvo :) Prieš mus sėdėjo vienas vikingas. Angelui labai norėjosi jo ragus pačiupinėti :D

O jūs ar šventėt ir kaip atšventėt?

3 komentarai:

  1. Mes ilgai svarstėm eiti į vaikų karnavalą ar ne, bet galų gale nusprendėm laiką praleisti gamtoje. Kažkaip neprilimpa man toks užgavėnių šventimo būdas, nors į Mainz'ą mielai nuvažiuodavau pasižiūrėti eisenos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aaa, čia apie Užgavėnes! Galvoju, koks dar karnavalas kovo mėn..... :) Mes prasirgom, bet kitais metais jau kaip nors gal dalyvausim :) Tik pas mus tai nėra vikingų ar musmirių. Tik čigonai ir žydukai. Mokykloj persireginėdavom ir po pamokų eidavom per kaimynus blynų, baronkų ir pinigų rinkti :D

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails