2010 m. liepos 17 d., šeštadienis

Varčiau reklaminius prospektus ir žiūrėkit, ką radau! Kaži iš kokios šalies šios voveraitės (grybai)? Išsididinkite nuotrauką, paspausdami ant jos pelės klavišu, bus geriau matyti ;)


Vakar mudu su Angelino užsukome į rusiškų prekių parduotuvę. Kaip visada, nusipirkome sausainiukų - gyvūnėlių, kurie mums labai patinka. Angelo kiekvieną kartą mane "moko",  kur koks gyvūnas. Tik va, pelėdą dar nevisada įvardina.


Parduotuvės vienoje iš lentynų mano žvilgsnis užkliuvo už... barankų su garstyčiomis, ant kurių puikavosi lietuviška etiketė, su vertimu į rusų ir anglų  kalbas. Likau be žado. Nors tikrai ne pirmą kartą ten apsipirkinėjau, bet iki šiol lietuviškų prekių ten nebuvau mačius. Ir iš viso, nežinojau, kad egzistuoja barankos su garstyčiomis :D
Paklausiau parduotuvės šeiminko, kas dar pagaminta Lietuvoje. Jis man parodė laurų lapus, sveriamus saldainius "Karvutė", želinius saldainius, bei labai gražią šokoladinių (?) saldainių dėžutę su... matrioškomis.

2 komentarai:

  1. Keisčiausia, kad nemažai vokiečių apie Lietuvą tik tiek težino, kad ten auga skanios voveraitės. Ne vieną tokį sutikom, būna pasakai kad esi iš Lietuvos, ir tuomet klausai pasakų kokios skanios lietuviškos voveraitės kiek galima su jomis visko pagaminti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš tai tokių vokiečių nesu sutikusi. Tie, su kuriais kalbėjausi, arba Vilnių dažnai su Ryga painiodavo, arba kažkada atostogavo Kuršių Nerijoje, arba užsimindavo, kad Lietuva Rusijos sudėty buvo, kiti manydavo, kad mūsų kalba - rusų kalba.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails