2011 m. liepos 13 d., trečiadienis

Sapnų gaudytojas.
















Vienoje knygelėje mudu su Angelo perskaitėmė apie tai, kaip senelis padėjo savo anūkėlei pasigaminti sapnų gaudytoją.
Ta mergytė sapnuodavo košmarus, o sapnų gaudytojo principas paprastas - blogus sapnus jis lyg muses pačiumpa. Pro tarpelius pralenda tik geri sapnai.

Tiek Angelo, tiek mes, sapnais nesiskundžiam, bet vis tiek panorome pasigaminti sapnų gaudytoją. Tas senelis su anūkėle visas reikiamas priemones rado pajūry. Mudu su Angelo - pakely, ant asfalto... Kad smagiau būtų. Net juokinga, kaip mudu atidžiai žiūrėdavome sau po kojomis... :)
Visas ieškojimo procesas (kiek jis mums džiaugsmo suteikė!) truko geras dvi savaites. Ne taip juk paprasta rasti sagą be šeimininko, besivoliojančią kur patvory :D
O ta žalioji lazdelė (a la burtininkės lazdelė) tai super radinys! Nors iš tikrųjų tai lyg ir palmė :)




Štai ir išaušo Didžioji diena:


















Įpusėjom darbą:





















Sapnų gaudytojas jau baigtas. Panaudojome ne visas rastas detales, nes ne taip jau paprasta buvo jas sukabinti ir pritvirtinti:

2 komentarai:

  1. Nu bet jūs ir kantrybės turit... Aš, jeigu jau susigalvoju kokį darbelį daryti, turiu daryt iškart, kol dar entuziazmas nepraėjo :). Bet vat dabar, beskaitydama, pagalvojau, kad tokie darbeliai, kurių turi laukti ir kuriems turi ypatingai ruoštis, labai naudingi.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mums tikrai labai patiko šis darbelis, bet gal tas visas rinkimo procesas dar labiau. Taip būdavo eini gatve, ir nežinai ką tinkamo rasi :) Siurprizas vis.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails