2010 m. birželio 25 d., penktadienis

Trečiadienį vėl mudu su Angelo lankėmės prie ežero. Ėjome "Planetų keliu", apie kurį buvau jau ne kartą rašiusi. Angelino rankomis lietė planetas ir komentavo, didelės ar mažos jos. Iš mūsų dar neaplankytų planetų, radom tik Jupiterį... (kuris man toks didelis pasirodė, pažiūrėkit kokia maža mūsų Žemė, palyginus su juo). Nes - pasiklydom... Tų kelių, keliukų devynios galybės. O ir namo skubėti reikėjo, nes turėjome ruoštis į trečiadieninio darželio paskutinį užsiėmimą - atsisveikinimo su auklėtoja šventę.




Mes mamytės, su vaikučiais ir auklėtoja pasidarėm pikniką vienoje žaidimų aikštelėje. Paskui pasikartojom išmoktas daineles ir žaidimus. Auklėtoja vaikučiams įteikė po grupės nuotrauką, klijų (kad toliau namie darbelius klijuotų, o klijuodami ją prisimintų) ir šokoladukų. Atsisveikinom. Liūdna... Dar kartelį įsitikinau, kad laikas bėga ir jo nesustabdysi... Vaikai auga, ne tik svetimi, bet ir savi...



O štai kokias knygeles iš bibliotekos dabar skaitome su Angelino:






 


2 komentarai:

  1. Mums ir artėja paskutiniai kartai grupėse, jau dabar liūdna daros. Sunku ir man suvokti, kad vaikai taip greit auga, tuoj į darželį pradės eiti, nežinau kam tas momentas bus baisesnis man ar Domui :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Domukas irgi nuo rugpjūčio pab. į darželį eis? Turbūt konkreti mokslo metų pradžios data skiriasi, nes mes skirtinguose regionuose gyvenam.
    Iš patirties galiu pasakyt (nes trečiadieniniame daržely palikdavau Angelo vieną) kad turbūt apskritai mamytėms sunkiau nei vaikiukams... ;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails