2010 m. liepos 3 d., šeštadienis

Trečiadienį mudu su Angelo buvome prie ežero. Su mumis kartu pležinos mano draugė Julė su savo sūneliu Max, savo tėvais ir dėde.
Nustebau pamačiusi, kaip prie ežero gražu ir tvarkinga: žolytė vešli, daug pavėsio, vos ne prie kiekvieno medžio šiukšlių dėžė, yra ir 3 persirengimo kabinos.
Angelino pirmą kartą maudėsi ežere. O aš... paskutinį kartą prieš tai buvau įbridusi į ežerą turbūt prieš gerus 7 metus, o gal net prieš 10 metų (nors per tą laiką ne kartą buvau ir baseine, ir prie įvairių jūrų).
Džiaugėmes, kad diena mums pasitaikė kiek vėsesnė, žemiau +30°, nes buvome jau pavargę nuo karščių. 
Daug laiko vandeny praleidom. Max su Angelino žaidė šlapiu smėliu ir formelėmis, "šaudėsi" vandens pistoletais, ar kaip ten jie, taškėsi. Mes, suaugusieji, plaukėm kas mokam, nardėm, vėliau žaidėme tinklinį.
Turiu prisipažinti, kad aš tikrai prastai žaidžiau, net gėda. O štai kaip Julės mama ir tėtis žaidė! Rodos, kad jie ne penkiasdešimties būtų, o penkiolikos.
Išalkę skaniai papietavom gamtoje.
Vos nepamiršau, Julė kibirėliu pagavo dvi mažulytes žuveles. Jomis Max ir Angelino truputėlį pasidžiaugė, stebėjo kaip jos plaukioja, paskui jas paleido į ežerą.

Štai keletas nuotraukėlių:






2 komentarai:

  1. O priėjimas prie ežero mokamas? Mūsų miestelio pakraštyje yra ežeriukas, taip pat labai gražiai viskas sutvarkyta, bet dėl to norėdamas prie jo pabūti turi susimokėti, aišku kaina nedidelė bet vistiek :)
    Aš aplamai tokia, kuri labiau mėgsta ežerus nei jūrą, atostogoms vis pasvarsatau važiuoti prie jūros o galiausiai vistiek patraukiame prie ežero :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne, nemokamas. Ir mašinų stovėjimo aikštelė nemokama. Sunku patikėti, kad pas jus mokamas. Kaip viskas skiriasi skirtingose Vokietijos vietose, ane?
    Man irgi mieliau prie ežero, vanduo ne toks šaltas kaip jūroj, ir nebanguoja :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails