2011 m. sausio 24 d., pirmadienis

Mikės Pūkuotuko pasaulyje.

Angelo dabar "svaigsta" dėl Mikės Pūkuotuko ir jo draugų.

Viskas prasidėjo praėjusią savaitę, kai aš Angelinui nupirkau 4 dėlionių rinkinį su jau mano minėtu Mike Pūkuotuku.

CIMG7622

Jau pačią pirmą dieną mes kiekvieną dėlionę po kokius tris kartus sudėjome. Pradžioj aš Angelinui nemažai padėjau: parodžiau, kad geriausia kiekvieno personažo detales susirasti, jas į vietą sudėti, išmokiau atskirti kampines ir šonines detales.
Vėliau užtekdavo tik kokį patarimą duoti ir max 2-3 detales sujungti. (Angelino grupės auklėtoja man yra minėjusi, kad mūsų ponaitis labai pasikaustęs ant dėlionių, jas (kurios jo grupėj yra) išmoko žaibo greičiu sudėlioti.)

Mes taip pat prisiminėm užmirštą turimą knygelę apie Mikę Pūkuotuką (vos vienas epizodas apie gėlių auginimą). Taip pat, kad turime pledą su šiuo meškiuku.

Angelinui reikėjo naujo dantų šepetuko, tai jis parduotuvėje išsirinko tą su Mike Pūkuotuku :)

O žvilgtelėjus į Ernsting`s Family, aptikau karpinių ir lankstinių knygelę su... tikrai supratote su kuo ;) Iš karto pagriebiau!

CIMG7633

Ir dvi popietes žiūrėjome animacinius filmukus su Mike Pūkuotuku ir jo draugais. Angelino kaifavo. Taip ir negalėjo nuspręsti, kas jam vis gi labiausiai patinka, meškiukas, tigriukas ar kengūriukas :)

Berašydama šį įrašą, internete aptikau lietuvišką on-line knygą apie Pūkuotuko pasaulį. Kaip apsidžiaugs ryt Angelino (dabar jis jau sapnų karalystėj) ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails