2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Totoriški čeburėkai.





















Savaitgalį, pirmą kartą savo gyvenime ėmiau ir prigaminau skaniausių čeburėkų. Receptuką radau čia.

Viską dariau pagal jį, išskyrus tai, kad mažiau svogūno dėjau, degtinės visai nedėjau ir mairūno neturėjau.

Luciano buvo ragavęs čeburėkų prieš penkis metus Trakuose. Pasak jo, tešla lyg ir tokia pati, labai skani, bet va įdaras galėtų būti šiek tiek sultingesnis ir geriau ne maltą mėsytę dėti, o kapotą.

Kitą kartą pabandysime į čeburėko vidų dėti mozzarella ir kumpiuką su lašiniukais... :D Gausis itališki čeburėkai... ;)


Skanaus!


Jūsų Eglė


5 komentarai:

  1. Tai, kad cia tikrai ne kibinai, o ceburekai...:)
    Trakuose nesu kazkaip uzmaciusi cebureku, visi kibinus valgo:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kibinu receptas cia:
    http://tv.delfi.lt/video/3kZgh1S1/
    Kibinai kepami orkaitej, o mesa kapota, o ne malta:)

    p.s. cia Sigita:)
    p.p.s. nebekomentuosiu FB, nes paskui googlas issaugo n laiko tuos komentarus viesai su mano vardu:(

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bet ideja gera davei del italisku cebureku...mm..skaniai skamba:))
    Ir sitie turejo but labai skanus..as irgi megstu ceburekus:)
    Reiktu kada pasidaryti ir uzsisaldyti dali:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sigita, ačiū už komentarą. Rimtai, susimaišiau aš visai ir čeburėkus kibinais pavadinau ir atvirkščiai. Pasitaisiau.

    O ką mes tada tuose Trakuose valgėm.? Hmmm... Turbūt ir patys pamiršome, kad valgėme kibinus... :D

    Nebežinau. O gal vis gi čeburėkus? :D


    O dėl viešų komentarų FC, nelabai suprantu, kaip tas Google juos išsaugo. Hmmm.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nieko tokio...matosi, kad senai bebuvai Lietuvoj:)))
    Trakuose paprastai visi kibinus valgo, kazkaip sunku patiket, kad ceburekus butumet valge:)
    Uzsimaniau ir as tu cebureku...mhmm:)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails