2010 m. balandžio 9 d., penktadienis

Apie darbelius ir dar kai ką

Šį kartelį apie darbelius, kuriuos darėme šiomis dienomis. Austėjos ir Renatos paraginta, vėl pradėjau gaminti žirafas, tam su draugu susilažinusiam žmogeliui.



Taip pat jau padarėm naujam konkursui dvigubą darbelį. Tiktų tiek Mamytės dienai, tiek Tėvelio dienai. Ant popieriaus lapo piešėm klijais, paskui bėrėm smėlį, atsineštą iš žaidimų aikštelės. Jį nupurčius gavosi štai tokie paveiksliukai, kuriuos jau suspėjome įsirėminti, tik dar nežinome kur pasikabinsim.





Kas dar? Peržiūrėjau senus žurnalus, išplėšiau visus puslapius su mašinomis, gyvūnais, maistu ir pan. Juos sudėjau į permatomus aplankalus, kuriuos įsegiau į papkę. Gavosi nuostabi namudinė knyga, kurios Angelino... nepaleidžia iš rankų :)




O dabar pasijuokime kartu. Prieš porą dienų vedžiau Angelino pas gydytoją, nes jis turėjo neaiškių spuogiukų ant veido. (Kaip paaiškėjo, per žiemą labai jo veido oda išsausėjo, davė mums riebaus kremo, jau pagijo jo veidukas).  Angelo kabinete tuoj pasistvėrė žaislinį gydytojo instrumentų rinkinėlį, susirado medinius pagaliukus. Atėjus gydytojai, žaibo greitumu Angelo norėjo tikrinti jai gerklę, kišdamas artin medinį pagaliuką ir sakydamas "aaaaa". (Juk ji visada TAIP jam gerklę tikrina). Aš sumišusi ir prajuokinta, vos "atsiprašau" sugebėjau pasakyti. Gydytoja nesupyko :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails