2010 m. rugpjūčio 24 d., antradienis

Angelino - jau dvi dienos, kaip darželinukas. Štai taip atrodo įėjimas į jo darželį:  


Trys pieštukų spalvos simbolizuoja tris darželio grupes:
* Raudonoji.
* Mėlynoji.
* Žalioji.

Darželio koridoriuj išvydom Lėlių teatro personažus, tvarkingai sudėtus į lentyną ir vaikų džiaugsmą - krautuvėlę su begale prekių.


Suspėjau nufotografuoti ir Angelo grupės vonios kambarį. Rankšluosčių spalva sufleruoja kokioj grupelėj yra Angelino. Tiek dantų šepetukus, tiek dantų pastą ir rankšluosčius duoda darželis.


Štai čia keičiami pampersai vaikiukams, kurie dar neina ant puoduko, o tuose stalčiukuose sudėtos higienos priemonės ir atsarginiai rūbeliai.



Čia viena iš darželio sienų. Kas tuose drobiniuose maišiukuose, aš nežinau. Reikės prie progos pasmalsauti.


Palikusi Angelo daržely, tiek vakar, tiek šiandien, pėdinau namo. (Namie tikros džiunglės... t.y. betvarkė.) Prie išėjimo mano žvilgsnis užkliuvo už šių akmeninių nykštukų. Linksmuoliai kokie!


Vienu žodžiu, Angelino noriai ir be kaprizų lieka daržely. Tikiuosi, kad ir toliau taip bus! Ir jam tarp vaikų, ir man vienai, tos trys rytinės valandos tikrai tik į gerą. Apie vidurdienį pasiėmu Angelo iš darželio ir važiuojam kartu į mano darbą.
Man smagu, kad Angelino pakankamai žodžių žino, kad pasipasakotų, ką daržely veikė, su kuo žaidė, kad dainavo, kad viena mergytė be mamos verkė ir t.t.

3 komentarai:

  1. Smagu girdėti, kad Angelo darželyje patinka, tikiuosi maniškiui ir patiks, mūsų pirma diena laukia pirmadienį, tik dabar esu pasimetus ar verta man jį pradėt šiuo metu leisti į darželį, ypatingai jei jis nenorės jame būti...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Eglute, kodėl tokios pesimistiškos mintys, kad taviškiui daržely nepatiks? Šiaip ar taip juk iš pirmos dienos (gal net savaitės) negalima nieko konkretaus pasakyti. Ar tu esi nepatenkinta darželiu, į kurį Domuką užrašei, o gal iš viso, turi kitų planų? Bet manau, kad tos kelios laisvos valandos tau labai patiktų :) Ir Domas vokiečių išmoktų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na labiau pasimetusios nei pesimistiškos, gyvenimas aukštyn kojom verčiasi :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails