2012 m. rugpjūčio 26 d., sekmadienis

Vaikystes Sode




















Vieną saulėtą ir vaiskų rytą mudu su Angelo apsilankėme viename iš Vaikystės Sodų. Dėl vizito aš iš anksto buvau susitarusi su Austėja ir Renata.


Apie Vaikystės Sodą aš buvau daug skaičiusi šauniosios Austėjos puslapy. Su kiekvienu įrašu juo tik dar labiau žavėjausi.
Labai man magėjo jame apsilankyti pačiai ir Angelui jį parodyti. Juk, kaip sakoma, geriau jau vieną kartą pačiam pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti :)






























Patalpų jaukumas, dekoracijų originalumas, darbelių margumas mus užbūrė. Fone skambėjo klasikinė muzika.

























Ir kaip jums šitas veidrodis? Man tai labai labai :)































Žinote ką, matėme Austėjos Mortą ir Gertrūdą! Su Morta persimečiau vienu kitu žodeliu. Gertrūda, tuo tarpu, buvo nelabai kalbi ir labai užsiėmusi.

Angelo su jomis (bei kitais Vaikystės Sodo stovyklos vaikais) ir slyvas plovė, ir jas pjaustė, o paskui ir stiklainiukus plovė :)
Aš irgi šiek tiek prisidėjau ;)






























Smagu buvo neišpasakytai. Kelios valandos prabėgo kaip sekundės. Angelo norėjo likti Vaikystės Sodely, taip jam ten patiko....



Dar kartelį ačiū Austėjai ir Renatai už viską! :)





2 komentarai:

  1. Labai džiaugiuosi, kad jums patiko! Lauksime - kai tik būsite Lietuvoje - vėl atvykstančių! (Ir, žinoma, buvo labai smagu galų gale pasimatyti ne tik virtualioje realybėje). P.S. AČIŪ už skanėstus vaikams:)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails