2013 m. sausio 9 d., trečiadienis

Uždari vaikų nuotykių parkai (Olympic Kids-World Dorsten ir BieBie Kinderspielparadies Gescher)


Praėjusį ketvirtadienį mudu su Angelo bei Dalia su Mathis ir Jana apsilankėme uždarame vaikų nuotykių parke Olymp Kids-World Dorsten.

Labai smagiai praleidome laiką (geras keturias valandas). Mathis, Jana, ir Angelo smagiai važinėjosi dviratukais, laipiojo po konstrukcijas ir čiuožinėjo nuo tikrai aukšto tramplino. Mudvi su Dalia plepėjome.

Buvome atsivežę savo maisto (čia galima): sumuštinių, picos, daržovių, vaisių, saldumynų, vandens, arbatos, kavos, sulčių...

Kai reikėjo važiuot namo, Angelo net dūdas paleido. Taip visada su juo. Jeigu jam kur labai patinka, tai baisiai sunku būna jį įkalbėti važiuoti namo.


Čia pat prisiminiau, kad pernai panašiu laiku mes (mūsų šeima ir draugų (ne Dalios) šeima) lankėmė kitame panašiame uždarame vaikų pramogų parke, tik ne Dorsten, o Gescher "BieBie Kinderspielparadies". Apie jį taip ir neužsiminiau dėl laiko stokos. Bet dabar kelis žodelius parašysiu, nes turiu su kuo palyginti.

Žodžiu, man labiau patiko nuotykių parkas Dorsten. Smagesnės ir didesnės konstrukcijos, bei galima savo maisto atsinešti. Pramogų parke Gescher savo maisto įsinešti negalima. Beje, už įėjimą tiek ten, tiek ten reikia mokėti: vaikams bemaž dvigubai daugiau nei suaugusiems. Mažiems vaikams - nemokamai.


Beje, aš nesu didelė uždarų pramogų parkų fanė. Laukiu nesulaukiu, kada ateis pavasaris ir vėl apsilankysime  zoologijos sode ar kokiame atrakcijonų parke po atviru dangumi.


Įdedu kelias nuotraukas (pirmoji iš Dorsten, likusios 6 iš Gescher).


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails