2009 m. lapkričio 17 d., antradienis

Angelino mėgstamiausias žodis pastaruoju metu - batukai t.y. būtent dgs. G. - batukus. Kaip tame eilėraštuke: "... užsimausiu batukus, ir keliausiu pas vaikus". Šiandien nupirkom Angelui žieminius batukus, 23 dydžio. Pradžioj kojytė dar su kojine storesne tilps. Taip gal ilgesniam laikui užteks, nes kas du ar tris mėnesius reikia naujų batų jam.

Prieš kokias tris dienas, Angelino jau pasiekė koridoriuj užgesinti šviesą, bet jos uždegti dar nemokėjo. Šiandien jau išmoko. Paaugo pora milimetrų?

Po pietų ėjom pasivaikščioti po mūsų miestelio centrą. Angelino rinko lapus. Pamatė ant žemės pora šiukšlių, tai net neprašytas pakėlė jas ir išmetė į šiukšlių dėžę.

Jau Angelo išmoko atskirti ir "Bmw" mašinas, tik kad dar neištaria gerai, sako - "bubu".

Angelino kėdutė šiek tiek kleba. Paėmiau "Lidl" reklaminį žurnaliuką, sulenkiau jį į keturias dalis, pakišau po viena kėdes koja. Angelino susidomėjęs jį ištraukė, apžiūrėjo ir pasakė "Lidl". Aš nusišypsojau. Paskutinį kartą šioj parduotuvėj buvom prieš dvi savaites. Aš Angelinui visada parodau, kaip parašytas parduotuvės pavadinimas virš įėjimo ar reklamos laikrašty.



Kaip greitai temsta lauke. Kai giedras dangus, išeinam pažiūrėti žvaigždučių, kartais matom ir mėnulį. Pamenu, ankščiau, kad atkreipčiau Angelo dėmesį, sakydavau " žiūrėk, koks kamuolys danguj ir kokios švieselės". Dabar vadinam daiktus savo vardais. Angelino pastebi, kad ne visada mėnulis atrodo kaip kamuolis.



Vienas iš filmukų, kuriuos mielai žiūri Angelo: "Baby Einstein - Baby MacDonald Part 1"



ir štai jo turbūt pati mėgstamiausia lietuviška dainelė: "Varna Albertina".


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails