2010 m. gegužės 17 d., pirmadienis

Postcrossing

Vakar skaitinėjau kelių vokiečių blog`us (čia tų, kurie komentuoja mano projekto 52 nuotraukas) ir radau įrašą apie postcrossing. Iš karto susidomėjau!



Užsiregistravau tame puslapy. Dar reikės parašyti kokie atvirukai mane domina. (Štai viena moteris jau surinko apie tūkstantį atviručių su kačiukais, katinėliais, katuliais... mur miau :) Paskui išsiųsiu savo pirmąjį atviruką žmogui, kurio adresą man duos postcrossing svetainė. Kada tas žmogus gaus mano atviruką, jį užregistruos toje pačiose svetainėje, tada mano vardas atsiras sąraše žmonių, kurie laukia atvirukų. Ir mano adresas bus duotas vienam iš žmonių, kurie nusprendė išsiųsti kažkam atviruką, kad patys paskui gautų kokį iš kito žmogaus. Smagumėlis!
Ryte atsidarai savo pašto dėžutę ir randi atviruką adresuotą tau iš kokio nors pasaulio kampelio :) Laukia tavęs siurprizai!

O gal kas iš jūsų šiame projekte jau dalyvauja? O kas dabar susidomėjo ir prisijungs?

2 komentarai:

  1. Aš irgi jau prieš pusę metų buvau susidomėjusi šiuo projektu (tiksliau, netyčia buvau radus internete nuorodą, ją išsisaugojau, o paskui... kompas užlūžo ir jau neberadau jos). Šiaip, visai linksmas projektas, viename blog'e buvau skaičiusi, kad tikrai nerealus jausmas vos ne kas savaitę rasti pašto dėžutėje laišką, skirtą tau. Tik kas mane sulaikė...ėjimas į paštą. Kaip aš nemėgstu Lietuvos Pašto! Aptarnavimas ten nepasikeitė turbūt nuo sovietmiečio.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Smagu, kad parašei!
    Apie LT paštą mano prisiminimai nemalonūs, nors ir migloti.
    O štai į vokišką paštą einu visada su šypsena :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails