2010 m. gegužės 12 d., trečiadienis

Vėl prisėdau prie savo puslapio. Rodos šiomis dienomis veiklos buvo daug mažiau, nei paprastai (sėdim namie, nes esam peršalę, už lango šalta ir lyja), bet kažkaip neprisiruošiau čia parašyti. Aišku aš pasižymėjau svarbesnius įvykius, tai dabar bandysiu iš nuotrupų kažką parašyti.

Praėjusią savaitę butų valdyba tvarkė mūsų namą (čia be mūsų gyvena dar keturios šeimos). Perdažė stogą ir pastogę, bei laiptinės sienas. Štai čia vaizdelis iš mūsų balkono. Darbas dar buvo pačiame įkarštyje. Žinot, kas pikčiausia?! Tokie geri orai buvo, o mes negalėjom džiovinti skalbinių balkone. Kai darbininkai pabaigė savo darbą, prasidėjo lietūs ohne Ende.



Mūsų miestelio prekybos centre buvo eksponuojama drakoniška valtis, ar kaip ją čia geriau pavadinus. O šį savaitgalį mūsų miestelio ežere vyks šios ir kitų panašių valčių lenktynės. Dalyvaus tiek mokiniai, tiek suaugę, tiek mėgėjai, tiek profesionalai. Žiūrėsim, kaip mūsų sveikatėlė ir orai, nes tikrai labai norėtume būti žiūrovais visame tame kame.


 










Pastebėjau, kad Angelinui dabar įvairios dėlionės pats tas. Jau ir šią beveik pats vienas sudeda.





Štai kokias knygeles pasiskolinom iš bibliotekos šį kartelį:










Darželio grupės auklėtoja nupiešė mums aną kartą ant lapelio, ką šiam trečiadieniui turėjome atsinešti ( mat ji turėjo daryti ir darė braškinį tortą su vaikučiais) tik kad mes susirgom. Tai skambinau auklėtojai, ir pranešiau, kad mes, deja, dėl ligos nepasirodysim. Nenorėjau, kad jie visi liktų be grietinėlės, ir nebūtų kaip to torto daryti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails