2010 m. liepos 28 d., trečiadienis

Apie daug ką po trupinėlį:

* Man smagu, kad Angelo visai neišrankus maistui. Jam viskas skanu. Šiemet pirmą kartą paragavo šaltibarščių, tai dabar atsivalgyti jų negali :)


Ką dar turėčiau pridėti, kad Angelino nei iš šio, nei iš to pradėjo valgyti kaire ranka, ypač jogurtėlius ar ledus iš popierinio indelio, dar ir sriubas. Tiesą sakant, aš ir pati ne tokia 100% dešiniarankė. Seniai seniai sovietinė sistema daržely/pirmoj klasėj mane bandė auklėti: turėjau valgyti ir rašyti "teisinga" ranka... bet dabar daug ką darau kaire ranka, pvz. lyginu.


* Nors šį žaislinį garažą turime jau senokai, tik dabar Angelino pradėjo iš širdies juo domėtis.


Apskritai, jam mašinos, traukiniai ir kitos žaislinės (ir ne tik!) transporto priemonės bei visi jų priedai, kažkas tokio!


Bet ir be išdaigų neapseinam. Štai kur Angelo įkišo žaislinės mašinų plovyklos įrangą... į radiatorių!


Dabar Angelo jau tėtės nebeprašo, kad jis nupieštų mašinoms numerius. Dabar jis pats piešia. O jei per daug flomasteriu išterlioja mašiną, tai man tuoj paaiškina, kad veš ją į plovyklą...


* Jau kelios savaitės, kaip Angelino džiaugiasi nauju konstruktoriumi. Pats vienas dar nieko nemoka sukonstruoti, reik mano (ar tėtės) pagalbos, bet išardyti viską tai ir be mūsų pagalbos kuo puikiausiai sugeba.




Angelo labai dažnai užsideda konstruktoriaus detales ant pirštų (pasidaro a la dainelei skirtas pirštines ) ir bando dainuoti "Zehn kleine Zappelfinger", mojuodamas rankutėmis (dainelę išmokom antradieninėje mokyklėlėje).



*  Jums norėjau pristatyti mano šiuo metu mėgiamiausius ledus: pistacinius ir sviestinių sausainių skonio. Jei galėčiau, tai tikrai juos kibirais valgyčiau, kokie jie gardūs!




* Šiandien su Angelo pėdinome į miestelio biblioteką. Prie įėjimo mus maloniai pasitiko štai toks vienos mokyklos mokinių projektas apie atostogas. Pakėliau Angelino, kad jis pamatytų, kas gi to kartoninio kambarėlio viduje.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails