2009 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Angelo pradeda lankyti žaidimų grupelę.

Vakar vakare (pradėjau rašyt antradienį) pasibeldė kaimynė į mūsų duris su pasakiška naujiena - jos marti su anūkėliu lanko vieną žaidimų grupę, gretimam kieme, ir dar yra laisvų vietų. Norim mes ar nenorim? Kas čia per klausimas, žinoma, kad norim! Nuo šiol ir antradieniais prieš pietus veiksim kai ką labai įdomaus.
Pabandysiu papasakot, kaip mums patiko šiandien užsiėmimas.

Mokytoja, ir mes, mamytės su vaikučiais, susėdom ratu ant grindų, ir dainavom pasisveikinimo dainelę. Visi bendrai rankose laikėme virvutę surištais galais, prie kurios buvo pririštas pliušinis meškiukas. Dainuodami dainelę pagal šią melodiją (bet ne apie pinigėlį, o apie meškiuką), sukom virvę ratu pagal laikrodžio rodyklę, taip meškinas apkeliavo visus vaikučius ir su visais pasilabino.

Tada žaidėm pirštukų žaidimą,, visiems vaikučiams labai patiko, tai gal tris kartus jį kartojom (tekstas ir muzika "Zehn kleine Zappelmänner" ).


Vėliau atėjo žaidimų laikas. Angelino puolė prie medinių mašinėlių ir traukinukų. Kai viską į vietą sudėt reikėjo, tai Angelui visai nepatiko. Net ašarėlių pora vyrukui nuriedėjo.
Sutvarkėm žaisliukus ir pasidarėm pertraukėlę. Vaikučiai gėrė arbatėlę, mes, mamytės ir mokytoja - kavą. Vaišinomės sausainiukais, kuriuos kepė mažyliai per praėjusį užsiėmimą.

Ir štai, siurprizas laukė vaikų - Kalėdų Seneliui paprašius, mokytoja perdavė vaikučiams jo dovanėles - iš sausainių ir mini smarties bei guminukų padarytus namelius. Angelino taip greitai savąjį "sutvarkė", net nespėjau nufotografuoti, tai namie pabandžiau pati padaryti.


Likus dešimčiai minučių iki užsiėmimo pabaigos, mokytoja ant stalo uždegė keturias žvakutes ir mums labai gražią istoriją papasakojo. Štai jums vokiškai arba angliškai.



Atsisveikinom su grupele, susimatysim visi po atostogų, kitų metų sausio vid.
Po pamokėlės, Max mama pasikvietė mus į svečius. Angelo susižavėjo svetainėj stovinčiu akvariumu.



Angelo ir Max, nebūtų berniukai, jiems tik išdaigas krėsti - išėmė beveik visas šlapias servietėles iš dėžutės, kai minutei palikom juos kambary.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails