2010 m. sausio 20 d., trečiadienis

Pas mus jau baigia visas sniegas nutirpti, tai Angelo turėjo progos išbandyti savo pirmuosius botus. Kaip jis entuziastingai taškėsi, trepseno balose!

Ir kiek daug Angelino piešė šiomis dienomis. Ar esat ką girdėję apie "burzgiančius flomasterius" ar "daugiaspalvį piešimą" ?

Angelo burzgiantys flomasteriai:












Angelo daugiaspalvis piešimas:



Sugalvojom dar vieną, bet kitokią, nei aną kartą lesyklėlę padaryt, ir padarėm jų dvi! Reikėjo kokoso taukų mišinio (jaučiu neteisingai išverčiau), kurį ištirpinom ir sumaišėm su grūdais ir sėklomis.









Kažkurį vakarą kepėm sausainiukus.











Radau labai nuostabių filmukų apie kaimynystėje ir, apskritai, pasaulyje gyvenančius gyvūnus. Parodžiau juos Angelinui. Mano nustebimui, vėl jam sunku buvo juos įvardinti, nes iki šiol juos buvo matęs tik nuotraukose (daugumą). O čia pamatė, kai jie juda, ką veikia. Kas man dar labai patiko, kad prieš pristatant gyvūną, parodoma kokius jis pėdsakus palieka.



O šiandien ryte vėl ėjom į antradieninę žaidimų grupę. Smagiai praleidom laiką dainuodami ir žaisdami. Man labai įsiminė, kaip vaikučiai snaiges piešė.












Oi prisijuokiau, kai pasibaigus užsiėmimui Angelino atnešė mergytei Amy jos batukus, o ji maloniai padėkojo Angelui, sakydama: "Du bist aber lieb, du bist ein Nikolaus! " (Koks tu mielas (geras), tu esi Senelis Šaltis!).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails