2011 m. sausio 2 d., sekmadienis

Kaip mes sutikome Naujuosius Metus.


Naujuosius Metus mes ruošėmės sutikti (ir juos sutikome) itališkame restorane, su draugais ir pažįstamais (italais ir vokiečiais). 

Aš šiek tiek nerimavau, kaip Angelo iškęs iki vidurnakčio nemiegojęs. Miegoti paprastai jis eina apie 19:30, o pietų miegelio jau seniai nebemiega. Bet viskas ėjosi kaip sviestu patepta: paguldžiau Angelino pietų miegelio, su viltimi, kad jis bent pasiilsės, padrybsos lovytėje, bet jis ėmė ir užmigo, beveik dvi valandas išmiegojo! 

Restorane Angelino labai mandagiai elgėsi. Nešūkavo ir staltiesių netampė, mašinėlių nemėtė, kaip metais už jį jaunesnis mūsų draugų sūnus Aldo, na ir, aišku, nelojo, kaip vieno svečio šuo :) 

Angelo nebegalėjo išlaukti, kada mums atneš pirmuosius patiekalus, tai jis prisikimšo grissini ir juodųjų bei žaliųjų alyvuogių tiek, kad paskui niekas jam į pilvelį nebetilpo. Tiesa, praėjus kokioms trims valandoms, jau po vidurnakčio, Angelino sumaumojo didžiulę riekę panettone su chantilly kremu. 


Naujuosius metus Angelo sutiko žvalus ir saliutus patenkintas stebėjo, bei šaltąsias liepsneles degino. O dar po pusvalandžio nabagėlis nulūžo ant minkštasuolio. Ir nebegirdėjo jis nei garsios muzikos, nei jautė, kaip tas mūsų draugų sūnelis Aldo, gal dešimt kartų pribėgęs, jam glostė plaukus. Kaip miela!

Namo mes grįžome po 3:00. Angelo mašinoje nemiegojo, o savo lovelėje iš karto "nulūžo". 
Nesitikėjau išsimiegoti iki 10:40 (iki kada mus Angelino pažadino). O ir šią naktį Angelo baisiai daug miegojo (nuo 19:00 iki 10:00) ir vėl leido mums išsimiegoti.

Nauji Metai mums prasidėjo tikrai neblogai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails