2009 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Kalėdinis spektaklis.

Angelino šiandien visai netikėtai ir be jokio pasiruošimo... vaidino avelę, kuri su kitom avytėm ir piemenukais atėjo aplankyti gimusio Jėzaus. Man ir pačiai buvo netikėta, nes aš atvedžiau Angelino pažiūrėti spektakliuko apie švento vaikelio gimimą. Taip, taip - pažiūrėti... o taip išėjo, kad visi norintys vaikiukai žiūrovai vaidino.


Angelino buvo pats mažiausias iš visų, bet tikrai šauniai laikėsi, ir tik karts nuo karto ieškojo manęs akimis. Suspėjo ir ant prakartėlės prisėsti - pailsėti. Vėliau smagiai į taktą mojo tokiu muzikos instrumentu a la barškučiu. Aš švelniai tariant likau sužavėta.




Po vaikučių pasirodymo, kunigas laimino visus susirinkusius. Vėliau rašėm ant žvaigždučių formos lapelių žmonių, kurie mums brangūs, vardus. Visi lapeliai buvo surinkti ir padėti į krepšelį prie kūdikėlio Jėzaus. Už mūsų mylimus bus meldžiamasi kas dieną iki 3jų Karalių (jei gerai supratau). O tada lapeliai bus simboliškai sudeginami. Ką paskui veikėm? Mes visi buvom pakviesti ragauti Kalėdiškos arbatos ir skanauti sausainių. Gerumėlis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails