2011 m. sausio 25 d., antradienis

Angelino neieško žodžių kišenėje.


Skaitykit ir pasijuokit į sveikatą ;)

* Angelo į klausimą, kiek jis mane myli, paprastai atsakydavo, kad 2 metus (nes jam dveji). Visai neseniai jis išmoko/sužinojo, kad jo gimtadienis kovo 2 d. Tai ar žinot, ką jis man dabar atsako, kai aš pasiteirauju, kiek jis mane myli? O gi - kovo 2 d. :)

* Kalbam apie gimtadienius (Angelino senelio, bei kelių grupės vaikų gimtadienius). Aš klausiu Angelo, kaip jis mano, ką nuo mūsų (tėvelių) jis gaus per savo gimtadienį dovanų. Angelino atsako, kad tortą. Aš vis dar abejoju, ar pavyks man šaunų skanų gražų tortą iškepti, todėl atsargiai klausiu Angelo, ar jam būtų gerai sausainiai. Jis purto galvą sakydamas, kad sausainių jau kepiau (daug kartų kepiau) o vat torto ne... :)

* Luciano nori užsidegti cigaretę (ne patalpoj). Angelino tuoj prisistato ir sako:
- Papà, ti faccio vedere come si fuma. (Tėti, tau aš parodysiu, kaip reikia rūkyti.)
Niekas Angelinui nedavė rūkyti. 
Luciano, mesk rūkyti, nebus neigiamo pavyzdžio šeimoj!

* Įpyliau katinui Zoro beveik sklidiną indą vandens. Angelino tai pamatė ir man pastabėlę davė, kad aš per daug vandens įpyliau. :)

* Baru mūsų katiną už eilinę išdaigą sakydama " bars tave mamytė". Angelo man pareiškia, kad aš ne katino mama. :)

* Lankstydama rūbus pakomentuoju sakydama "kiek rūbų". Angelo tai supranta kaip klausimą, ir suskumba rūbus skaičiuoti: "... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..." :)

* Angelino valgo duoną su sviestu. Jo pusilgiai plaukai išsitepa sviestu. Angelino supyksta, kad jo plaukai kėsinasi į duoną:
- Vai via capello, non mi mangiare il panino. (Eik iš čia plauke (kalba vns.) nevalgyk mano sumuštinio.) 

7 komentarai:

  1. :) man ko gero labiausiai ir patinka skaityt apie vaikų kalbos perliukus :)
    Egle, nusiimk tą besmegenį nuo pelės, nežinau ar tik mane vieną jis nervina - tokio dydžio, kad tekstą uždengia :D :D :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš stengiuosi kiekvieną Angelino perliuką užrašyt, visur su tušinuku ir užrašų knygele vaikštau :)

    Reikės tą senį besmegenį ir krentančias snaiges nusiimti, žiema kaip ir baigėsi ;) Bet Velykoms vėl ką sugalvosiu, jei ne anksčiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Egle, skiriu tau Stylish Blogger Award apdovanojimą:) Daugiau informacijos: http://paprastosmamosdienorastis.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ir pavyks tau tas tortas, neabejoju nei kiek dėl to! :).
    O dėl besmegenio tai sutinku šimtu procentų: aš tai kartais turiu spėlioti, koks žodis parašytas, nes per besmegenį (ar tai dabar ten pingvinas jau laksto ;) ) nieko nematau :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Simona ir Inga, kadangi jūs abi dažnai lankotės mano puslapy ir daug komentuojat, tai atsižvelgiu į tai ką man parašėt apie judančius objektus mano blog`e - jų nebėra ;)

    Pasmalsausiu, bet jūs abi gal per telefoną ar mini kompiuterį blog`us skaitot ir rašot? Nes mano laptop`o ekranas tai tikrai super didelis ir man niekas netrukdo :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Oi, aš net nežinau, koks tas mano kompiuteris - standartas, berods? Tikrai ne telefonas, ir ne mini.
    Tu žinai, dėl tų besmegenių tai čia turbūt ir skonio reikalas: aš kai skaitau, man niekas neturi blaškyti dėmesio, o kitam gal įvairiausi tokie šventiniai atributai tiek patinka, kad net nepastebi, jog jie kažkiek ir skaityti trukdo :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails