2011 m. gegužės 13 d., penktadienis

3 dėlionės vienoje dėžutėje.















Kai Angelo užsimano dėlioti šias tris dėliones, tai pirmiausia jam reikia atsirinkti, kurios detalės kuriam puzzle priklauso:


















Įvykdęs šią smagią užduotį, Angelo dažniausiai imasi tos dėlionės, kurios pirmame plane - Ponas ir Ponia Bulvės. Paskui, kitų dviejų.



Prisipažinsiu, kad kartais, kai pamatau kokią detalę Angelo laiko rankoje, nesuspėju sugalvoti kur jos vieta, o jau Angelo ją suranda. Arba būna galvoju, vai ten tikrai ta detalė nekibs, kur Angelo ją deda, bet ten būtent jos vieta būna, ne kitur!

Mokinys pralenkė mokytoją.... :D Taip ir turi būti!

2 komentarai:

  1. Mūsų žiogutis kaip tik šiandien žiūrėjo Žaislų istoriją, tai man ši dėlionė kaip tik tokia, kokią dabar pirkčiau :D :D :D
    Mūsiškis dėlioja neblogai, bet man keista, kad jis kreipia dėmesį tik į paveiksliuką, o forma jam visai dzin. Kaip sakėt, kad mokėt Angelo, kurios detalės kraštinės, kampinės. Saviškiui irgi ne kartą aiškinau, bet jam nė motais...
    Na taip jam ir apskritai: pirmiausia ėmė pažinti spalvas ir visur pamatęs vardydavo, tik daug vėliau ėmė skirti formas :) Kažin, tai turi kokios nors reikšmės?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Angelui tai spalvos visai nerūpėjo, dar prieš mėnesį jų nemokėjo. O dabar kelios dienos, kai jam rūpi vien tik spalvos. Apie nieką daugiau nešneka :)
    Nežinau, ar tai kokios nors reikšmės turi.
    Nors, su Angelo tai atvirkščiai buvo, jis jau prieš metus pagal mašinos formą atskirdavo, kas tai per mašina ir balsu ją įvardindavo (apie dvidešimt skirtingų mašinų), o spalvose tai iš viso nesigaudė.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails