2011 m. liepos 5 d., antradienis

O mes skaitom ir skaitom :)





















Šią ir kitas knygeles mudu su Angelo jau sėkmingai "sukramtėm" :)
















5 komentarai:

  1. O Angelo jau taip gerai moka vokiečių kalbą, kad šitaip greit gana ilgas pasakas ir dar tik po vieną kartą perskaitot?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iki tol, kol mes vieną ar kitą knygą vokiškai skaitom, Angelo jas n kartų pats vienas pervarto.
    Be to, Angelo pats rytais išrenka po 2-3 knygeles, kurias norėtų su manimi autobuse skaityti. Tų pačių pats niekada neima.
    Dažnai turime iš autobuso išlipti, o knyga dar nebaigta. Po to būna, kad kelis sakinius aš pakartoju, kol surandu kur skaityti. Tai Angelo iš karto pastebi, kad aš kartojuosi, ir prašo manęs skaityti ten, kur dar nesu skaičius.

    Šią savaitę pastebėjau, kad ir vokiški taisyklingi ir ilgi sakiniai ir dainelės (eilėraščiai) iš Angelo burnos pilasi, kaip iš gausybės rago. Įdėsiu, ką jis moka vokiškai padeklamuoti ar padainuoti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. jūs šaunuoliai! visiems šiuo klausimu iki jūsų toli man atrodo :) aišku, važiavimas autobusu turi didelių pliusų šiuo atveju...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Simona, ačiū tau už gražius žodžius. Gyvenimo paradoksas, kai su Angelo dar tiek daug autobusu nevažinėdavome, tai per dieną vienos valandos tikrai neskirdavome knygomis :) O dabar, rodos, ir taip laiko neturime, bet tą turimą labai turiningai praleidžiame.
    O taviškiai žvirbliukai kokias knygeles mėgsta?

    AtsakytiPanaikinti
  5. kuo toliau tuo labiau skiria laiko knygoms, mėgstamiausia ko gero mamulė mū. mes tiek įvairovės neturim ir bibliotekoj nesilankom, tad daugiausiai skaitom tas pačias knygeles, bet vaikams skaitymo rutina patinka...

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails