2010 m. gegužės 25 d., antradienis


Vakar vienas dėdė Angelinui atnešė/padovanojo lagaminėlį su... geru šimtu Kinder siurprizo figurėlių. Kas smagiausia, kad maniau, jog ten žaislinis gydytojo instrumentų rinkinėlis. Vis gi lagaminukas su raudonu kryželiu! Ką jums dar reikėtų žinoti, kad aš (mes) renkam šias figurėles. Karts nuo karto nusiperkam po kokį kiaušinuką, bet viduj rasti figurą juk laimės dailykas. Praktiškai 1 šansas iš 7. Ar kaip ten?



Yra toks vienas Kinder siurprizo figurėlių puslapis, kuriame parašyta, kiek viena ar kita figura verta. Aš nepatingėjau pasmalsauti, ir net labai nustebau išvydusi, kad daugiau nei dešimt man pačių neišvaizdžiausių šio lagaminėlio figurų vertos penkių, kai kurios aštuonių eurų. Pasidomėjau, kurios iš viso katalogo figurėlių net kelių šimtų eurų vertos. Žinosiu, ko ieškoti blusturgyje, kai kitą kartą ten apsilankysiu... ;)

O jūs ką renkat?

5 komentarai:

  1. Aš jau 12 metų kai renku tušinukus :) Kolekcija jau labai didelė, tik gaila kad dalis LT, o dalis DE.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Geras! :) O kokius tu renki? Svarbu, kad rašantys būtų? O kiek jų maždaug turi, nes net neįsivaizduoju :) Jaučiu kas dieną papildai savo kolekciją!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na viskas prasidėjo nuo įvairių firmų tušinukų, vėliau tai pasidarė neįdomu, nes tokių greit gali prisirinkti ir forma daugmaž vienoda tik užrašai skiriasi. Tad pradėjau rinkti tik įdomesnius nestadartinius, iš kelionių pradėjau ir parsivežinėt tušinukus, kas mane pažįsta įdomesnius tušinukus pradėjo dovanoti įvairiomis progomis. Turiu keletą labai labai senų, taip pat rankų darbo, gamintų kalinių kalėjime. o kiek jų yra tiksliai nepasakysiu, bet virš poros tūkstančių tai tikrai

    AtsakytiPanaikinti
  4. Noreciau paklausti autores, gal tarp Jusu gautu lagaminelyje figureliu, yra ir tokiu mazu metaliniu kareivuku? Jei taip, gal galetumet ju foto atsiust man pasiziurejimui i el pasta:
    isliekantis@gmail.com
    Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pasižiūrėjau (nes jau pati nebežinojau kokios figurėlės tame lagaminuke sudėtos) - neturiu kareivukų. Jų ieškokite vokiškame eBay - gal surasite. Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails