2010 m. rugsėjo 20 d., pirmadienis


Angelo išmoko (tiesą sakant, jau senokai) žodelį "galima". Jo firminė frazė būtų "Posso parlare?" (Galiu kalbėti?)
Mandagiai atsiklausęs nori, kad aš atsitūpčiau arba pasilenkčiau taip, kad mūsų žvilgsniai būtų viename aukštyje. Ir pasakoja tada išsijuosęs. Dažniausiai apie mašinas. Vis kartoja "Autobahn - strada grande" (Autostrada - tai didelė gatvė). Jei apie darželį kalba, tai vis mini vieną mergytę iš savo grupės, Anneli. Sakau, ar tik nebus jos įsimylėjęs :D

Kai Angelino nori, kad aš į jį žiūrėčiau, kaip jis bėga, ar šokinėja ir pan., jis man sako "Ridi!" (Juokis!). Žodžiu, jį stebėdama turiu juoktis arba bent šypsotis, tada būna užskaityta ;)


O jei apie darželį pašnekėsim, tai jau prasidėjo Angelo penktoji savaitė jame. Džiaugiuosi, kad orai visai neblogi laikosi ir auklytės kasdien veda vaikučius bent geram pusvalandžiui į lauką, į žaidimų aikštelę.

Prie Angelo grupės durų kabo stendas, jame tėveliai gali perskaityti kokia savaitinė programa, apie ką auklėtojos su vaikučiais kalba, kokias daineles dainuoja ir žaidimus žaidžia.

Štai praėjusį ketvirtadienį Angelino (kaip ir kiti vaikai) nešėsi į darželį bulvę. Auklėtojos su vaikučių pagalba skuto bulves, vėliau jas pjaustė gabaliukais, po to jas virė, ir grūdo - visi draugiškai pasigamino bulvių košę ir ją paskui skaniai valgė.



Darželis tėveliams dovanoja žurnalą apie darželinukus. Jau du numerius turiu!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails