2011 m. kovo 8 d., antradienis

Dar keli žodeliai apie Angelo gimtadienį ir apie praėjusį karnavalą.


Vakar prieš pietus mums su Angelo pasitaikė reta proga pamatyti nuošalia miestelio gatvele važiuojančią karnavalo mašiną ir gal 50 žmonių (moterų, vyrų, vaikų) apsirengusiais taip, kaip rengiasi Pepė Ilgakojinė. Vaizdas buvo nerealus. 50 Pepių Ilgakojinių vienoje vietoje. Negalėjau nesišypsoti. Mums jie kiek saldumynų paberė ant šaligatvio. Mes tik dviese su Angelo buvom, o jų 50. Įsivaizduokit :D

O autobuse (kai važiavome vakare namo iš ledainės) matėme vieną vyrą - beždžionę. Pradžioj jis be tos beždžioniškos galvos/kapišono sėdėjo, tai Angelui nelabai įdomu buvo. Kai po kažkiek laiko tas vyras ir veidą užsidengė, tai Angelo į jį spoksojo, neatitraukdamas akių.

Paminėsiu, kad aną savaitę, ledainėje, mus abu su Angelo aplankė Dalia, Mathis ir Jana. Jie pasveikino Angelino su praėjusiu gimtadieniu. Mes smagiai pasišnekučiavom lietuviškai, tuo metu klientų nebuvo. Mathis mielai valgė braškinius ledus, Jana - Stracciatella ir braškinius. Tuo tarpu Angelo vis zyzė, kad ir jis dar ir dar ledų nori (nors kas dieną jų valgo, niekaip neatsivalgo).

O čia vakarykštis Angelo perliukas:

"Supykstu" aš ant Angelo. Dėl ko - neprisimenu. Angelo meiliai manęs atsiprašo "Scusa mamma" (atsiprašau, mama) ir duoda man bučkį į žandą. Paskui man šypsodamasis sako:
- Siamo due innamorati. (Esame du įsimylėjėliai).
Kažkoks deja vu, rodos jau vieną kartą buvau tai iš jo išgirdusi, nepamenu visai, gal jau kartojuosi berašydama.

O šį rytą aš keliausi labai anksti: pirmasis žadintuvas nuskambėjo 5:20, trečiasis - 5:40 (bijojau pramiegot, nes aš labai mėgstu išjungti žadintuvą ir nesikelti). Kitame įraše paaiškinsiu, kodėl :)

2 komentarai:

  1. o kokia proga pas jus tie karnavalai vyksta?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Čia būtų kaip lietuviškos Užgavėnės. Tik gal panašiau į Venecijos ar Brazilijos karnavalą. Žmonių fantazija neribota, kostiumų devynios galybės. Kiekvienam miestely vis skirtingą dieną eisena vyksta (bet tame tarpe tarp penktadienio ir pirmadienio, kai kur ir ketvirtadienį jau švenčiama).

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails