2014 m. spalio 12 d., sekmadienis

Angelo ir dulkių siurblys



























Angelo - labai tvarkingas berniukas. Kai jis buvo dar labai mažas (metukų ar panašiai), tai aš jį pamokiau tvarkytis. Sakydama rodydavau: "Knygeles reik dėt čia, mašinytes į šitą dėžę, Lego į šitą ir pan." Suprato.

Be problemų Angelo pats visada susitvarko kambarį. Paprastai jis vienu metu žaidžia su mažai žaislų, tai ir lengva jam paskui tvarkytis. Kartais pasitaiko, kad labai jau didelis bardakas pasidaro ant grindų, bet visada, tikrai visada Angelo pats viską iki galo susitvarko, nes kiekvienas daiktas turi savo vietą ir todėl jis žino kur ką dėti.

Nuo rugsėjo Angelo savo kambarį pats ir išsisiurbia. Prieš tai sukelia visas dėžes bei violančelę (taip, Angelo nuo rugpjūčio mokinasi groti violančele) ant lovos, įkiša užuolaidas į radiatorių, kad nesimaišytų ir imasi "siurbliuoti". Paskui viską vėl padeda į savo vietą ;)

Šaunuolis, taip ir toliau!

3 komentarai:

  1. Saunuolis! Ismokyti vaika ne tik susirinkti zaislus ir drabuzius nuo zemes yra viena, taciau ismokyti teisingai viska susitvarkyti yra daug sudetingiau. Saunuoliai teveliai, suprantu jus, teko musiski gan ilgai mokyti, nes vyras alergiskas dulkems, tad musu seimoje tvarkymasis "paslepk po kilimu" neveikia:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tvarkingas vyras užaugs, smagu skaityti :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails