Tra ta ta ta ta... iškilmingai pristatau Angelino darytą lasagna.
Prisipažinsiu, kad jam sekėsi daug lengviau, nei aš galvojau (matyt turi daugiau itališko kraujo, nei lietuviško).
Angelo lengva ranka sluoksniavo lazanijos lakštus, dėjo kumpį ir sūrį (užtekdavo jam žodžiu pasakyti kaip ir ką daryti, net rodyt nereikėjo). Aš jam padėjau tuom, kad sluoksniais pyliau faršą ir pomidorų tyrę, bei pieno padažą bechamel (pačios darytą).
Luciano visą veiksmą fotografavo:
Jeigu kas kokių klausimukų turi dėl lazanijos, kreipkitės, papasakosiu išsamiau.
2010 m. lapkričio 17 d., trečiadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Oho, niekada net nebūčiau pagalvojus, kad į lazaniją tinka dėti ir kumpį!
AtsakytiPanaikintiTinka, net labai :)
AtsakytiPanaikintiDar galima pasluoksniuoti virtą kiaušinį (mes dedam kokius 3 vienetus, kai dedam), žirnelių, mėsos kukulių.