2010 m. lapkričio 17 d., trečiadienis

Angelo ir jo pirmoji lazanija (it.lasagna).

Tra ta ta ta ta... iškilmingai pristatau Angelino darytą lasagna.
Prisipažinsiu, kad jam sekėsi daug lengviau, nei aš galvojau (matyt turi daugiau itališko kraujo, nei lietuviško).
Angelo lengva ranka sluoksniavo lazanijos lakštus, dėjo kumpį ir sūrį (užtekdavo jam žodžiu pasakyti kaip ir ką daryti, net rodyt nereikėjo). Aš jam padėjau tuom, kad sluoksniais pyliau faršą ir pomidorų tyrę, bei pieno padažą bechamel (pačios darytą).
Luciano visą veiksmą fotografavo:

CIMG6709m

CIMG6710m

CIMG6711m

CIMG6713m

CIMG6714m

CIMG6717m

CIMG6718m

CIMG6720m

CIMG6723

CIMG6724

CIMG6725

Jeigu kas kokių klausimukų turi dėl lazanijos, kreipkitės, papasakosiu išsamiau.

2 komentarai:

  1. Oho, niekada net nebūčiau pagalvojus, kad į lazaniją tinka dėti ir kumpį!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tinka, net labai :)
    Dar galima pasluoksniuoti virtą kiaušinį (mes dedam kokius 3 vienetus, kai dedam), žirnelių, mėsos kukulių.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails