2012 m. sausio 6 d., penktadienis

Apie 2012-ųjų sutikimą


















Mes Naujuosius Metus sutikome ramiai (nors su šiokiais tokiais kuriozais) namuose.

Paskutinę anų metų dieną dar išbandėme mufinsų formeles (didelis ačiū Džiugai). Jomis likome labai patenkinti. O mufinsų receptukas (atsitiktinis iš interneto) mus nuvylė.
Nors gal ir per ilgai kepėme, nes labai išsausėjo mūsų mufinsai... Hmm...
Jūs man gal kokį išbandytą receptą parekomenduotumėte? Ar, apskritai, kokių patarimų duotumėte, kaip gi tuos mufinsus  reikia kepti, kad tobuli gautųsi?





















Čia dar ne viskas :)

Naujųjų metų išvakarėse neberadau ką tik iš parduotuvės parsineštų konservuotų žirnelių (norėjau ne tik burokėlių, bet ir baltąją mišrainę daryti). Paskui ant rytojaus juos radau: prie katino maisto buvau padėjusi... Nors ir ten kelis kartus tą vakarą žiūrėjau, bet nepastebėjau... :D

Be to, juodąsias alyvuoges, galvą guldau, kad iš parduotuvės lentynos ėmiau tas be kauliukų, o kai jas namuose dantų krapštukais smeigiau, pastebėjau, kad nesismeigia, nes vis gi jų viduje - kauliukai...




















Ir dar, viename iš mufinsų (jų - 24) mudu su Angelo paslėpėme monetėlę (su mintimi, kad ją atradusiam bus visi metai sėkmingi). Nepatikėsite, bet mes ją taip gerai pakavojome, kad ją atradome tik trečią dieną po Naujųjų (tiksliau, aš radau, 23-jame mufinse iš, priminsiu, 24).






















Ką dar mes veikėme?
Surinkome visas smulkias monetas į vieną gilią lėkštelę, bei ant jų patupdėme žaislinį trigalvį drakoną - tikėdami, kad jis mūsų santaupas ne tik kad visus metus saugos, bet ir kelis (o gal keliolika) kartų padidins.



Ant mūsų vaišių stalo netrūko ir ledų... Niekada mums jų nebus per daug :)




















O vidurnaktį - fejerverkų ir šaltųjų ugnelių:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails