2012 m. rugsėjo 12 d., trečiadienis

Muzikos mokykla



























Kaip jau buvau minėjusi, Angelo savo darželyje trečiadieniais pradėjo lankyti Muzikos mokyklėlę.

Pagal muzikos mokytojos nurodymus, aš turėjau Angelui parūpinti vienspalvį drobinį maišelį, penalą su penkiais spalvotais pieštukais ir ploną dokumentų segtuvą.


Pinigėlius už vadovėlį turėjau įdėti į voką ir ant jo užrašyti Angelo vardą ir pavardę. Taip pat muzikos mokytoja norėjo turėti  vaikų nuotraukas - ji jas įsiklijuos į savo sąsiuvinį ir kas kartą apie kiekvieną iš vaikų parašys po porą pastebėjimų.


Praėjusį trečiadienį ir aš kartu su Angelo dalyvavau muzikos pamokėlėje. Viso buvo šeši vaikučiai. Ne visų mamytės ar tėveliai galėjo sudalyvauti užsiėmime. Buvome trys mamytės ir vienas tėvelis.


Smagu buvo neišpasakytai!
Mes visi, susikibę už rankų pradžioje turėjome eiti raudonu vilnoniu siūlu, išraizgytu po visas salės grindis, paskui juo šokuoti, bėgti, atbulomis eiti ir pan.

Tada kiekvienas vaikas gavo po raudono vilnonio siūlo  gabalą. Iš jo reikėjo išraizgyti įvairias formas, pvz. sraigę. Mudu su Angelo suraitėme mašiną. Kiti buvo padarę debesį, drugelį, ledų ragelį ir pan.


Paskui muzikos mokytoja dainavo ir grojo gitara dainelę apie sraiges ir bitutes. Mes, suaugusieji buvome sraigės (lėtai judėjome, kai apie jas dainavo), vaikai buvo bitutės (jie greitai lakstė, kai apie bitutes buvo dainuojama). Paskui mes apsikeitėme vaidmenimis.

Vėliau muzikos mokytoja vaikams pristatė muzikinį katiną (minkštą žaislą), kuris juos lydės per visas muzikos pamokėles. Tada kiekvienas vaikas gavo po vadovėlį, ant kurio viršelio puikavosi tas pats muzikinis katinas.


O tas raudonas vilnonis siūlas virto knygų skirtuku. Mes jį tiesiog įrišome į knygą (muzikos mokytoja parodė kaip).


Šiandien Angelo jau vienas (be manęs) keliavo į muzikos mokyklą. Įdomu, kokie bus šiandien jo įspūdžiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails