2011 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

Angelo mamos puslapio Kalėdinis paštas (2011).

















Šiemet, kaip ir pernai, organizuoju Kalėdinio pašto projektą. Taisyklių nepakeičiau, todėl jas tiesiog nukopijuoju:


Jeigu jums, kaip ir man, patinka ranka rašyti (ir gauti) popierinius laiškus, sveikinimus ir atvirukus, tai maloniai kviečiu prisijungti prie mano skelbiamos akcijos!

Lai jūsų vaikas (su jūsų pagalba) "parašo" ar nupiešia Kalėdinius sveikinimus kitam vaikučiui, kuris galbūt gyvena visai kitoje šalyje (bet kalba lietuviškai).
Jūsų vaikas pats gauna Kalėdinį pasveikinimą nuo visai kito vaikučio.

Štai kelios taisyklės, toms šeimoms, kurios norėtų sudalyvauti šioje Kalėdinėje akcijoje:

Iki šių metų lapkričio 30 d. lauksiu jūsų email`ų adresu: angelomamospuslapis eta yahoo taškas de. Jame parašykite, koks jūsų vaikučio vardas (ar vardai, jei turite daugiau atžalėlių) ir kiek jam (ar jiems) metukų, bei nepamirškite nurodyti adreso. 

Iki šių metų gruodžio 3 d. jums elektroniniu paštu pranešiu, kokiam vaikui (jo vardą, metus ir adresą) jūsų atžala turės parašyti ar nupiešti Kalėdinį sveikinimą.

* Pasistenkite iki šių metų gruodžio 13 d. išsiųsti savo laiškelius/atvirutes registruotu paštu (nenorėčiau, kad koks vaikas be laiško liktų, tai geriau apsidrausti)Tada tikrai visus paštas aplankys iki Šv. Kalėdų.


Jūsų Eglė




p.s. būčiau dėkinga, jei jūs apie šį smagų Kalėdinį projektą užsimintumėte savo blog`uose (jei tokius rašote) ar Facebook`e (jeigu turite jame profilį). 

9 komentarai:

  1. nu tai jau dalyvaujam :)
    Vasarė
    ir
    Vakaris

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šaunu! ;) Adresus turiu iš pernai metų turėti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Miela angelo mama, mano vardas Jurate Gineitiene. Atstovauju Labdaros ir paramos fonda "G vaiku pasaulis". Dirbame su vaikais is daugiavaikiu, skurdziai gyvenanciu seimu. Su gabiais ir aktyviais vaikais. Sudomino Jusu kalediniu laisku siuntimas, mes pasistengsime rasti laiko (siuo metu itemptas fondo veiklos etapas) pajungti savo remiamus vaikus rasyti sveikinimus. Gal duosite mums dar kokiu idomiu minciu veiklai su Jumis? Pagarbiai, Jurate

    AtsakytiPanaikinti
  4. Miela Jūrate Gineitiene,

    Kaip netikėta ir miela! Būtų labai smagu, kad ir Jūsų minimi vaikai (ar bent dalis jų)prisijungtų prie Kalėdinių laiškų akcijos.

    O dėl veiklos su manimi, privertė rimtai susimąstyti, radau Jūsų koordinates internete. Jei turėsiu kokią mintį, parašysiu Jums asmeniškai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Egle, norim sudalyvauti Milda (6,5 m.), Vaiva (5m.) ir Joris (2,5m) ir duodam savo tribūną - atsiųskit įrašą eitne@eitne.lt - įdėsiu į puslapį, kaip viešnios įrašą su nuorodom ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ar dar galima dalyvauti? Tik šiandien jus atradau- parašykit į mano juredita@gmail.com. Norėtume dalyvauti du Rimgaudas (6 m.), ir Ingrida(10 m.)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki, ar ir siais metais galesime vieni kitus pradziuginti?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveiki, žinokite pati kaip tik šiomis dienomis svarstau, ką daryti, nes šiemet esu labai užsiėmusi. Jeigu atsirastų savanorė mama, kuri viską galėtų suorganizuoti, būtų fantastika.
    Gal Jūs norėtumėte ir galėtumėte?
    Reikės ryt poryt apie tai parašyti įrašą. Ačiū už komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sveiki, parasiau Jums emaila :-)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails