2011 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Raganų pirštai ir ne tik.
















Aš šiais kruvinaisiais piršteliais pirmą kartą susižavėjau dar pernai, kai apie juos perskaičiau Austėjos bloge. Šiemet, per Halloween`ą apie juos visai pamiršau...

Juos prisiminiau, tik užvakar, ir niekur nelaukus pasiraitojau rankoves ir kibau į darbą (nebenorėjau laukti kitų metų Halloween`o). Receptuką rasite štai čia.

Tiesa, receptu nesu labai patenkinta. Gal ką sumaišiau besverdama produktus, nes tešla man gavosi nei šiokia, nei tokia. Įmušiau papildomą kiaušinį, ir įpyliau dar pieno. Tada jau buvo galima kažką iš jos daryti. O jums gera tešla gavosi?

Štai kaip atrodė raganų piršteliai, prieš juos pašaunant į krosnį:


















Beje, vietoj uogienės aš naudojau pirktinį raudoną glajų, ir juo likau labai patenkinta. Jį išbandžiau ir kitur:














O štai kokie baisuoliškai tikri pirštai man gavosi:























Tešlos daug man atliko, tai ant rytojaus pasikviečiau Angelo į pagalbą. Jis tuos apvalainius sausainėlius darė. Išmokiau jį tešlą sverti (po 30 g sveria tiek piršteliai, tiek sausainiai).





















Štai taip atrodo iškepę Angelo sausainiai:























Angelo užsimanė savo sausainius papuošti glajumi ir pabarstukais. Lai!

























Vėliau Angelo man padėjo papuošti, o gal, tiksliau, pabjaurinti raganų pirštus. Jis dėjo anakardžių riešutus vietoj nagų.

























Mums labai patiko. Kartosime!


2 komentarai:

  1. Mes tokius Halloween'ui gaminome :). Jau antrą kartą: pirmą kartą išbandėme Aušrinės Vaiduoklių gimtadienyje. Tešla man gaunasi visai gera, nežinau, ko ji tau nepatiko :). Tik aš labai patingiu juos dailius mažus daryti, tai brolis juokėsi, kad visai netikroviški :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rimtai, turbūt būsiu ir pas tave puslapėly juos mačius :) Taip išeina, kad daug kas dėl šių raganos pirštelių iš proto eina :D

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails