2010 m. kovo 14 d., sekmadienis

Norėjau pasidžiaugti, kad Austėjos blogas įdėjo dar du mūsų Velykinius/pavasarinius darbelius: zuikutį ir žaliuojančius kiaušinio lukštus.


Šią sekmadienio popietę su Angelino ėjome į kultūros namus, klausytis koncerto. Jo metu galima buvo paaukoti pinigėlių, skirtų Haičio aukoms paremti. Aš jų paaukojau pirkdama knygas (iš antrų rankų) už juokingą kainą. Už centus. Užtat ir jų pasiėmiau visą glėbį.



Ką ir kas dainavo, visai neatkreipiau dėmesio, nes mane sužavėjo aplinka. Koncertų salėje ant grindų buvo pabertas baltutėlis smėlis, kuriuo labai džiaugėsi vaikučiai. Buvo ir supynių/hamakų. Bei vienas baseinėlis, pilnas vandens, su medinėmis kaladėlėmis ir prie jų pritvirtintais magnetais. Su meškerėmis jas žvejojome ir mes. Kitam kampe vaikučiai galėjo piešti akvarele ar pieštukais. Vaišinomės pyragu ir arbata. Nuostabiai praleidome laiką. Tik nebuvo kaip visko įamžinti be fotoaparato...

Rašiau aš čia rašiau, ir išgirdau... žadintuvą. Kokį žadintuvą? Kuris Angelino kambary ant palangės stovi. Išdykėlis žaidė ir pasuko žadintuvo rodyklę, bei įjungė, kad suskambėtų tam tikrą valandą.
Čia dar ne visos šios dienos šunybės - Angelo ryte sugebėjo prisiverti du pirštukus durimis...

4 komentarai:

  1. Na ir daug kultūrinių renginių aplankot. Aš arba nesugebu ieškot, arba pas mus tokių nebūna. O taip gerai, kai toki maži vaikai supranta kas yra koncertas, paroda, teatras ir t.t.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pas jus kiek daug visko yra! Žvilgterėk čia

    http://www.kaiserslautern.de/leben_in_kl/kultur/kultur4u/kids/veranstaltungen/index.html?lang=de

    http://www.kaiserslautern.de/leben_in_kl/kultur/veranstaltungen/index.html?lang=de&month=3&year=2010&monat=yes

    (tikiuos gerai supratau, kur gyvenat) ir susižymėk viską kalendoriuje ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jūsų darbeliai labai labai gražūs. Mane ypač sužavėjo žaliuojantys lukštai! Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pati Austėja mano puslapy paliko komentarą :D Geras!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails