2010 m. kovo 21 d., sekmadienis

Vakar nuėjome apsidairyti į senų žaislų turgelį "Regenbogen Markt", ir negrįžome tuščiomis namo. Pagaliau pasisekė nutverti plastmasinį keturių aukštų garažą Angelino mašinėlėms. Jau pora mėnesių kaip jo ieškojome, bet naujo pirkti nenorėjome. O čia sumokėjom keturis kartus mažiau, nei parduotuvėj.


Maloniai nustebino labai gerai išlaikyti ir pigūs daiktai. Viskas išrūšiuota (veiksmas vyko vienos bažnyčios pagalbinėse patalpose). Vienam kambary - dviratukai ir kitos transporto priemonės, kitame - knygos, dar kitame - lėlės, o pačiame didžiausiame kambary, viename kampe - dėlionės, kitame - stalo žaidimai, o vidury - Lego ir kiti konstruktoriai. Ant kiekvienos prekės popierėlis/lipdukas, su norinčio parduoti vieną ar kitą žaislą numeriu, ir pačio žaislo numeriu, bei kaina. Galima buvo patikrinti, ar dėlionės turi visas detales ir pan. Geriau ir būti negalėjo. Tik savęs klausiu, ką būtume radę, jei būtume atėję į pačią išpardavimo pradžią? Mes kol susiruošėm, jau buvo viskas senokai prasidėję.

Be garažo, paėmiau dar porą popierinių dėlionių su maxi detalėmis, bei žaidimą, kur reikia surasti poras, ir dėžutę su raišteliais ir mediniais karoliukais žvėriukais. Ir už visą šitą gėrį - šiek tiek daugiau, nei viena dešimtis eurų.

O dabar apie Velykinius darbelius. Šaunu, kad Austėjos blogas (darbelių koordinatorė Renata) dar įdėjo mūsų darbelių: zuikelį pievoje ir zuikučius iš varškinės tešlos. Galvoje dar turiu nemažai įdėjų, reikės kažkaip suspėti iki Velykų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails