2010 m. kovo 20 d., šeštadienis

Vakar mes atidarėm šių metų sezoną žaidimų aikštelėje. Aš dar paskubomis įsimečiau knygą, galvojau, kad galėsiu ją ramiai paskaityti ant suoliuko, kol Angelo smėliu ir laipyklėmis džiaugsis. Deja... Tiek daug mamyčių, tėvelių ir vaikiukų, kad ant penkių suoliukų net musei vietos nutūpti nebuvo. Bandžiau skaityti atsistojus, bet Angelo labai greitai bėginėjo iš vienos vietos į kitą, kad po poros sekundžių pakėlusi žvilgsnį nuo knygos, net nežinodavau į kurią pusę man žiūrėti, kad Angelino pamatyčiau. Tiek aš ten ir "daug" perskaičiau.


O šiandien važiavome į miestelį, kuriame tėtis dirba. Svečiavomės pas mergytę Lilav. Buvom jos gal du mėnesius nematę per visas tas ligas ir šalčius. Ėjome, mes dvi mamytės, Lilav ir Angelo į prekybos centrą "Arkaden", kuris šventė dešimties metų jubiliejų. Vaikams nemokamai dalino balionus, kuriems galima buvo ir veiduką išdailinti: priklijuoti popierines veido dalis, ar jas tiesiog nupiešti.


Perskaičius specialų leidinuką apie "Arkaden", sužinojau, kad dar 2001-aisiais šis prekybos centras rėmė projektą "Dinozaurai mieste". Hrrr... gaila, kad dar manęs nei kvapo Vokietijoj nebuvo :D
Dar kažkada buvo sukurtas mini japoniškas sodas prie šio prekybos centro. Labai lauksim kažko panašaus artimoj ateity!



Ir štai monetėles atminimui. Man, numizmatei, pats tas.

4 komentarai:

  1. Dinozaurų teks pas mus atvažiuot pažiūrėt, visa jų parką turim :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ką?! :) Neblogai visai. Ar numestum man kokį link`ą? :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Parkas mūsų mieste:
    http://www.gartenschau-kl.de/dinos

    ir netoliese esantis muziejus:
    http://www.gondwana-praehistorium.de/home.html

    AtsakytiPanaikinti
  4. Užmečiau akį, kiek gėrio pas jus :) Gaila, kad ne už kokių 50 km gyvenat... :(

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails