2010 m. liepos 1 d., ketvirtadienis

Dar 2005-ųjų metų rudenį aš pastebėjau, kad prie Bocholt`o rotušės (miestelis kuriame ankščiau dirbau, ir vėl po kelių metų pertraukos dirbu) stovi keli originalūs sugriautos Berlyno sienos gabalai. Štai jums juos nufotografavau (kas skaitot vokiškai, tai išsididinkit antrąją nuotrauką dėl įdomumo).
Iki šiol dar nesugebėjau išsiaiškinti, ar ir kituose Vokietijos miestuose ir miesteliuose galima rasti ir apžiūrėti sugriautos Berlyno sienos dalių. Nors mes patys keliavome nemažai po Vokietiją, nieko panašaus kitur nematėme, o gal nežinojome kur ieškoti.




O dabar apie mūsų kasdieninius reikalėlius.
Antradieninės grupelės užsiėmimas vyko sodely. Auklėtoja atnešė du guminius baseinėlius, į juos prileido vandens, o vaikučiai patenkinti turškėsi juose. Nors  buvo tik 9:30 ryto, bet net pavėsy buvo per karšta. Angelino nebūtų Angelino - įmetė Luko sandalus į vandenį, turbūt norėjo pažiūrėt, plauks jie ar nuskęs.


Vėliau pasidarėm ir pikniką ant žolytės. Kadangi jau kitą savaitę laukia mūsų paskutinis užsiėmimas antradieninėj mokyklėlėj, tai susitarėm, ką veiksim ir kas ką atsineš.
Štai aš perkelsiu visas mano darytas nuotraukas ir video į kelis cd, kas norės galės namuose persikopijuot į kompiuterį. Bus gražus atminimas. Nes net 4 vaikučiai (tarp jų ir Angelo) nuo rudens nebelankys šios grupelės, nes jau geras mėnuo kaip bus darželinukai.


Užkandę prisiminėm daineles, kurias mokam. Pasikartojom ir seniai bedainuotą dainelę apie karuselę (ją bedainuodami supom vaikučius (kai kuriuos po vieną, kai kuriuos po du) paklodėj).



2 komentarai:

  1. Iškilo man toks klausimėlis :)) Pastebėjau kad nei savo nei Angelo nuotraukų į blogą nededi, bet va kitų vaikučių iš grupių sudedi. Pas jus taip galima? pvz pas mus keliose grupėse leidžiama fotografuoti su ta sąlyga, kad nei viena nuotrauka su kitais vaikais nepateks į internetą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gerai pastebėjai :)
    Aš girdėjau, kad ir Belgijoj taip yra, kaip pas jus. Pas mus niekas nedraudžia. O aš kai įrašą rašau, tai ir pailiustruoti noriu, kartais ieškau panašių foto internete.
    O kodėl aš nei savo, nei savo šeimos nuotraukų nededu? Todėl, kad ir taip jaučiuosi, kad į privačią sferą kai kada net per daug įsileidžiu net visai nepažįstamus žmones. Aišku tais kuriais pasitikiu, ir tie kurie mano draugai, tai mūsų nuotraukas pasižiūri facebook`e, ar net taip? :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails