2010 m. kovo 5 d., penktadienis

Trumpai drūtai apie svarbiausias naujienas.
Kovo 2ąją dieną Angelinui suėjo... 2 metukai! Mamytė ir tėvelis pasistengė, kad jo šventė antradieninėje žaidimų grupelėje būtų įsimintina. Iškepėm meškiukus tortukus kiekvienam vaikučiui, visiems buvo padalinta žvakučių, nes juk visiems patinka jas užpūsti. Ir sausainių iškepėm, ir staltiesėlę parūpinom, ir kaukes. Žiūrėkit:


Ir visi gražiai pasisėdėjom.
Vakare dar į svečius užsuko Angelino draugas Max su mama. Bet... visa šventinė nuotaika dingo. Angelino, betraukdamas iš batų spintelės tėčio batus, kažkaip sugebėjo visą spintelę parversti (matyt batas buvo įstrigęs) ir ant savęs ją užsiversti, ir... ant jos stovėjusią vazą sudaužyti. Angelui nieko nenutiko, bet dingo šypsena nuo mano veido. Ech... tas gimtadienio stresas.


Beje, sudalyvavom Austėjos bloge surengtame konkurse su mūsų boružėlėmis. Pasistengsim dar kažką gražaus sukurti. Iki Velykų dar liko nemažai laiko. Prisijunkite ir jūs!

Štai šį Velykinį kiškutį darėme žaidimų grupelėje.


Ir dar... laimėjau knygą, ir jau ją gavau paštu, tik dar nespėjau jos perskaityt.


8 komentarai:

  1. Sveikinam nors jau ir su praėjusiu gimtadieniu :) Sunku patikėt, bet ir musiškiui jau greit bus du.
    Smagu, kad jūs grupėje švenčiat gimtadienius kartu. Mes einame į tris grupes, neseniai dar lankėme keturias, bet nė vienoj nešvęsdavom, na nebent gimtadienio dainelę mamytės sudainuodavo. Gaila, nes tarp vaikų būtų visai smagu ir linksma

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už sveikinimus :)
    Va va, auga tie vaikučiai kaip ant mielių.
    Aš grupelės auklėtojos paklausiau iš anksto, ar galėtume kažkiek laiko skirti Angelino gimtadieniui, nes būtent tą dieną jam 2 metukai suėjo.
    Susitarėm, kad pauzės metu (kada paprastai užkandžiaujama) aš padalinsiu ką turiu. Padainavom ir pora gimtadieninių dainelių.
    O trečiadienį į Loslösegruppe nešėm tik sausainiukų ir guminukų. Jokių dekoracijų.
    Gal sakau, išeitų ir tau susitarti, juk smagu gimtadieninius saldumynus valgyt :)

    Oho kiek daug jūs visko lankot. Aš buvau supratus, kad tik DRK grupelę, kur dar?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pirmadieniais einam į Simsalabim mokyklėlę, apie ją rašiau jau ne kartą. Apie antradieninę vis dar nieko neparašau, ji vyksta bažnyčios namuose, ketvirtadienį ėjome į muzikos grupę, dabar joje atsotogos, bet nuo balandžio vėl prasidės, o penktadienį DRK grupė ir babyschwimmen. Tiesa nuo kito antradienio pradedam dar eiti į Eltern-Kind Turnen :))) Nesisėdi mums namuose :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dar ne visus tavo blog`o įrašus perskaičiau :)
    Aš irgi norėjau užrašyti Angelo į Babyschwimmen, bet džiaugiuosi, kad to nepadariau, nes labai dažnai jam sloga ir kosulys pradėjo atsirasti, pasveiksta ir vėl. Bet galvoju, kad reikės eiti į miestelio baseiną, į kompaniją pasiimsim mano draugę su sūneliu, tikiuos bent kartą į savaitę prisiruošim. Na, laukiam geresnių orų :)
    Muzikos mokyklėlė visai gera mintis!
    Šaunuoliai jus tikri!
    p.s. ar su vežimėliu, dviračiu ar mašina visur sulakstot?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dar kartelį sveikinimai Angelo :)
    beje, pusė įrašų nemačiau - matyt pakeitei kad būtų galima patyt tik po vieną įrašą pagrindiniam lange - man asmeniškai nelabai patogu :S
    beje, su kokia prigrama įkeli nuotruakas? aš ir noriu išmokt kelias sulipint į vieną ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū :)
    Simona, žinok tu skaitai mano mintis, norėjau pakeisti, kad daugiau įrašų matytųsi vienam puslapy, bet paskubomis ieškojau, ir neradau kur, bandysiu dabar pataisyti:)

    Aš nuotraukas tvarkau programa PhotoScape (apkarpau, nuimu raudonas akis, o visai neseniai supratau, kad ja galima ir sukelti kelias foto į vieną, kuom labai džiaugiuosi :)
    Atsisiųsk nemokamai iš interneto "PhotoScape", ir jei ką, rašyk man, mielai padėsiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. p.s. pataisiau jau, dabar galima matyti 10 įrašų pagrindiniame puslapy.

    AtsakytiPanaikinti
  8. prašysiu vyro kad pagelbėtų, ačiū kad pasidalinai :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails