2010 m. gruodžio 26 d., sekmadienis

Apie tai, kaip mes praleidom Šv. Kūčių vakarą ir sutikom Šv. Kalėdas.

Šiemet per Kalėdas turėjom neregėtai nematytai daug sniego:

CIMG7254

Po sniegu "dingo" viskas, kas buvo mūsų balkone:

CIMG7295

CIMG7296

Štai mūsų kuklus šventinis stalas (visai nelietuviškas), nes Luciano jį ruošė (su Angelo), o aš tuo metu tvarkiau namus.

CIMG7298

Tiesa, šiuos sausainius iš "3 in 1" tešlos aš kepiau dar prieš Kalėdas, ir pakavojau, kad jie "nedingtų" ir švenčių sulauktų.

CIMG7328

Beje, ir meduolinį namelį mes taupėm (tiksliau, aš taupiau) Kalėdoms. Kaip sužibo Angelino akys, kai jis išgirdo, kad jau mes tą raganos namelį valgysim :)

Pagaliau sužinojom, kokią dovanėlę mums daržely padarė Angelo (kalbu apie popierinį žibintą):

CIMG7315

Luciano norėjo Angelui pagal itališką tradiciją mūsų dovanėlę įteikti vidurnaktį. Aš jį perkalbėjau, sakydama, kad lai Angelino vis dar tiki Kalėdų Seneliu, kuris palieka dovanas po eglute (pernai ir užpernai taip darėm).
Ir žinot, kas juokingiausia? Kad net mes patys nesulaukėm vidurnakčio! Vat tai tau :)

O Angelino toks laimingas buvo ryte, kai rado dovanėlę po eglute.
Viena iš dovanėlės sudėtinių dalių buvo šiltos kojinės su elniukais. Angelo jas kaip čiupo, ir iš karto jų viduj kažko ieškojo (buvo pratęs Adventinio kalendoriaus kojinaitėse ieškoti siurprizų) :D


O dabar apie šventines (ir ne visai) mūsų katinėlio Zoro išdaigas:

Nepatikėsit, bet mūsų kačiukas prieš kelias dienas užšoko ant Kalėdų eglutės, stovinčios mūsų svetainėje ir... ją nuvertė ant žemės. Gerai, kad nei vienas bumbuliukas nesudužo!

Jau net nekalbu apie girliandą, kurią jis kokius 5 kartus per dieną nutraukia nuo eglutės... Kartais ir kokį bumbuliuką atkabina, ir jį ridinėja po svetainę... :D

Tualete, Zoro mielai tupi ant palangės, o prieš užšokdamas ant jos, net nežinau, tyčia ar netyčia, nuleidžia vandenį!!!

Zoro vakar mane iki ašarų prajuokino: svetainėje palindo po sofa, ir atsispirdamas letenėlėmis į sofos dugną, ant nugaros čiužinėjo grindimis... kaip koks šikšnosparnis, tabaluojančiomis ausimis :D


Vakar mudu su Angelino norėjome nulipdyti sniego senį, bet sniegas nelipo... Štai šiandien sniegas truputuką patižo, o mums kiek laimės!
Štai kokį sniego senį ir sniego katiną mes nulipdėm:

CIMG7356

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails