2010 m. gruodžio 30 d., ketvirtadienis

Apie konkursus ir loterijas.


Nepaprastai smagu netikėtai kažką laimėti konkurse ar loterijoje. Dar smagiau būna, kai per vieną kalendorinę savaitę tau pasiseka net 2 kartus!

Taip nutiko man (mums) šį mėnesį. 

Austėjos blog`o Kalėdinių darbelių konkurse Angelo ir mano darbelis "Durelės elfams" atnešė mums sėkmę. Taip jau gavosi, kad Angelino liko be prizo, nes tos kapsulės suaugusiems (mums abiems su Luciano).

CIMG7427

Bet Angelo neliūdėjo, nes... po nepilnos savaitės mūsų miestelio laikraštis burtu keliu ištraukė mano (ir Angelino) kuponą ir mums atiteko du bilietai į Detlev Jöcker koncertą :) Mes ten nuostabiai praleidome popietę, dainuodami ir šokdami, ir žadame pamažu įsigyti visus Detlev Jöcker diskus.

CIMG7430

6 komentarai:

  1. Detlev Jöcker dainelės vaikams tiesiog tobulos, Domas jas tiek mėgsta, kažkada savam bloge ir rašiau koki stebuklingi jo DVD, turim mes singen und bewegen visus tris, vis šokam šokam ir šokam. Pradėjom ir jo rytinę laida Tamusiland įsirašinėt :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ai rimtai, būsiu pas tave blog`e pirmą kartą apie Detlev Jöcker išgirdus :) Mes turime patį paskutinį jo DVD. Šoku ir aš kartu, labai linksma :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. O ar rytinę dainelę per Super RTL klausot?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ne, neklausom, nes mes tokiu metu dar giliai miegam :) O jūs tokie ankstyvi?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na paskutiniu metu jau vėliau pradėjom keltis maždaug apie pusę septynių, seniau visada prieš 6 būdavo. Vyturiukas mūsų Domas.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Angelo pavasarį ir vasarą ankstyvas, prieš 7:00 iš lovos ritas.
    O kada Domukas eina miegoti? Ir kiek valandų miega pietų miego (jei dar miega)?

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails